EXPLOZIV/Cum îi MULȚUMEA Herțanu, SLUGA, lui Ghiță, STĂPÂNUL/ATENȚIE, necesită LĂMÂIE!

EXPLOZIV/Cum îi MULȚUMEA Herțanu, SLUGA, lui Ghiță, STĂPÂNUL/ATENȚIE, necesită LĂMÂIE!

Cumnatul Penalului, Cristian Herțanu, sluga, în acest episod, i-a trimis in noaptea de Revelion, pe 31 decembrie 2014, stăpânului Sebastian Ghita, un mesaj SMS in care scria ca isi doreste sa apuce ziua in care sa-i poata multumi "asa cum se cuvine pentru tot ce-ai facut pentru mine si familia mea" si ii multumea ca exista: 'Nu o să te plictisesc cu nici o urare acum la intrarea în noul an. Vreau doar să știi că îmi doresc să apuc ziua în care sper să pot să-ți mulțumesc așa cum se cuvine pentru tot ce-ai făcut pentru mine și familia mea. Îți mulțumesc că exiști prieten drag. La mulți ani!', i-a transmis Herțanu lui Ghiță la data de 31 decembrie 2014.

Cei doi sunt cercetati de procurori intr-un dosar vizand acordarea frauduloasa a unor contracte iar impotriva lui Ghita procurorii au extins cercetarile pentru noi fapte de trafic de influenta, evaziune fiscala, spalare de bani, complicitate la schimbarea destinatiei fondurilor UE si coruperea alegatorilor la alegerile parlamentare din 2012 si la cele prezidentiale din 2014.

Potrivit referatului procurorilor DNA, Sebastian Ghita este contactat de Cristi Hertanu in data de 31.12.2014, care ii transmite urmatorul SMS: "Nu o sa te plictisesc cu nici o urare acum la intrarea in noul an. Vreau doar sa stii, ca imi doresc sa apuc ziua in care sper sa pot sa-ti multumesc asa cum se cuvine pentru tot ce-ai facut pentru mine si familia mea. Iti multumesc ca existi prieten drag. La multi ani!"
Deputatul Sebastian Ghita declara in februarie 2015 la iesirea de la audieri: "Probabil procurorii vor sa se convinga de natura relatiilor mele cu dansul. L-am vazut de cateva ori, in diferite ocazii, nu am o relatie foarte stransa cu dansul. N-am fost implicat, nu cunosc mai multe detalii. Nu cunosc exact subiectul."

Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu este acuzat ca a obtinut fraudulos contractul pentru extinderea canalizarii la Comarnic, iar Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma sunt acuzati ca ar fi facut presiuni la SC Hidro Prahova pentru a-i atribui acest contract firmei lui Hertanu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...