EXPLOZIV/Daciana a făcut REZERVĂRI pentru o VACANȚĂ la Miami. Ponta așteaptă VEȘTI de la DNA

EXPLOZIV/Daciana a făcut REZERVĂRI pentru o VACANȚĂ la Miami. Ponta așteaptă VEȘTI de la DNA

Țoapa cu Zurgălăi a făcut rezervări pentru o vacanță la Miami, după 1 august. Însă soțul penal, deși a anunțat intrarea în vacanță a Guvernului după aceeași dată, n-are încă un răspuns clar de la ,,prietenul'' său de la DNA, Uncheșelu. Famiglia Ponta a mai fost în vacanță la Miami și în 2013.

Iată un editorial scris cu acel prilej de un pesedist/antenist,  Lucian Avramescu

Ponta mai ești? Crin mai ești? Dacă nu, îngăduiți-mi să vă bag în pizda mamei voastre!

  Terminând cu Antena 3, Băsescu întreabă și se întreabă, bătându-se, cu cărămida nemăsuratei sale îngâmfări, în piept, asudat de atâta elicopterit, unde-i Ponta. Chiar, unde-i Ponta? E, răspunde tot autoproclamatul președinte, la Miami, pe plajele Unchiului Sam, ”cu bona”. El,  Băsescu, e cu bona sau bunul lui sufletesc și, zic sepepiști din zonă, bunul lui sexual, la Neptun. Așa o fi că ăștia prea le știu pe toate și prea au asistat la multe. Băsescu se află în concediu activ și șmecher pe plajele și-n castelele, intens renovate și lustruite ale lui Ceaușescu, pe care le-a luat, le întrebuințează, făcându-le inventarul zilnic cu elicopterul, de la Covasna la Predeal și de la Olănești la Cireșica Neptunului. La Revoluție și imediat după, partizanii noii democrații îndemnau poporul să se pișe pe Casa Poporului, transformând-o în pișoar național, iar președinții se angajau, toți odată și unul după altul, să stea la bloc. Niciunul însă ca Băsescu, n-a utilizat mai strivitor, mai în batjocură, mai cu opulență și nesimțire, casele de odihnă ceaușiste. Ăla nu le dorea pe numele lui. Ăsta le aurește să le lase Ebei și amantelor și nepoților. Ceaușescu credea că țara e a lui. Din acest motiv a murit proprietar doar pe o optime (parcă opt frați erau) din casa părintească de la Scornicești. Ăsta face România o casă Mihăileanu, pe care și-o dă cu iscălitură. Băsescu joacă perfect. Între două plimbări cu șalupa, postările paralele pe facebook identifică mâna și sutienul rezumat al doamnei cu pricina, viitor șef de stat și de guvern. Ea își arată țâțele, doldora de patriotism, pentru că până acum a fost doar administrator al banilor țării, pusă de cel din care se trage.

    Băsescu, lăsat liber să joace tontoroiul pe un pustiu politic, utilizând perfect neinspiratele plecări ale Titulescului Mic și Crinului Mare, cândva regal, lăsat să urle și să latre, face ce trebuie – urlă și latră. Punctează. Nu are dreptul la concediu Ponta? Are. Nu are, în schimb, dreptul la dezertare dintr-un câmp fierbinte de luptă, nu are dreptul la concediu de odihnă în timp ce speranțele publice fac metastază. Ponta, în  numele a ceea ce am înghițit, ca om și ca scriitor, pentru voi, în numele nemeritatelor înjurături primite scuipăcios și puturos, în numele batjocurii de a  mă lăsa la cheremul celui mai netrebnic fanariot pe care l-a avut, din toate vremurile, România, în numele celor ce am crezut, eu nu cu totul, dar alții da, că sunteți, că sunteți oameni, vă atenționez cu toată sila  – vă bag în pizda mamii voastre.

 PS Cer iertare distinselor și nevinovatelor mame ale politicienilor evocați mai sus.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria