EXPLOZIV/De-asta TACE?

EXPLOZIV/De-asta TACE?

Din cauza asta o tăcea Băsescu? Se aşteaptă să fie chemat?

Fostul președinte Traian Băsescu a fost prezent la sedința de guvern din 5 ianuarie 2011 in cadrul careia s-a adoptat HG nr. 14/2011 propus de ministrul dezvoltării de la aceea vreme, Elena Udrea, privind Gala Bute.
"Întrucât Ministerul Justiţiei şi Ministerul Finanţelor au refuzat avizarea proiectului şi au arătat că prevederile legale nu permit organizarea unui asemenea eveniment din fonduri publice, ministrul Udrea Elena a modificat conţinutul proiectului în timpul şedinţei de guvern desfăşurate în ziua de 05.01.2011. Astfel referirea la organizarea galei a fost înlocuită cu menţiunea „activităţi de promovare a României ca destinaţie turistică şi a brandului turistic naţional, pe plan naţional şi internaţional, în cadrul Galei Internaţionale de Box Profesionist organizate de Federaţia Română de Box”, care se regăseşte în hotărârea de guvern adoptată în cursul aceleiaşi zile", afirma procurorii DNA în referat.
Pe pagina de internet a guvernului se regăsește informația privind prezența lui Traian Băsescu, dar nu e clar dacă fostul șef al statului a asistat la toată şedința de guvern și implicit și la aprobarea hotărârii. Potrivit siteului guvernului, HG nr. 14/2011 nu se afla printre subiectele propuse inițial spre dezbatere în guvern.

Fostul șef de stat Traian Băsescu nu se implică în scandalul declanșat în ultimele zile care o are în prim-plan pe Elena Udrea și Florian Coldea, șeful interimar al SRI.

Contactat de Libertatea, Traian Băsescu a răspuns prin email: “Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...

5 Citiți și voi câtă brânză a cumpărat BNR