EXPLOZIV/DETALII INCENDIARE de la CONFRUNTAREA cu DENUNȚĂTORII Elenei Udrea

EXPLOZIV/DETALII INCENDIARE de la CONFRUNTAREA cu DENUNȚĂTORII Elenei Udrea

Elena Udrea a stat aproape 8 ore în față cu denunțătorii săi la DNA. Udrea a reușit, conform avocaților săi, să demonteze toate acuzațiile. Cea mai importantă reușită a Elenei Udrea este că ar fi demonstrat că presupusa mită de 900.000 de euro nu îi era destinată, iar mituitorii nu știau ce se află în geantă. Conform ultimelor evoluții din dosar, Elena Udrea ar putea fi eliberată atunci când îi expiră cele 30 de zile de arest preventiv.

”S-au demontat toate acuzațiile aduse de procurori. Despre acuzațiile de luare de mită, denunțătorii nu au știut să spună când au dat mita, cum arăta geanta, în ce perioadă a zilei. Ei nu au deschis geanta, nici Elena Udrea.

A fost o întâlnire decentă. Udrea a spus că nu a cerut niciodată să se facă plăți pentru PDL. Gărdean a spus că geanta nu era pentru Udrea, ci pentru Nastasia. El a zis că nici nu a știut că geanta cu bani a ajuns la Elena Udrea.

Lungu a spus clar că Udrea nu i-a cerut să facă plăți pentru ea sau pentru PDL.”, a spus Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro