EXPLOZIV/DETALII INCENDIARE de la CONFRUNTAREA cu DENUNȚĂTORII Elenei Udrea

Elena Udrea a stat aproape 8 ore în față cu denunțătorii săi la DNA. Udrea a reușit, conform avocaților săi, să demonteze toate acuzațiile. Cea mai importantă reușită a Elenei Udrea este că ar fi demonstrat că presupusa mită de 900.000 de euro nu îi era destinată, iar mituitorii nu știau ce se află în geantă. Conform ultimelor evoluții din dosar, Elena Udrea ar putea fi eliberată atunci când îi expiră cele 30 de zile de arest preventiv.

”S-au demontat toate acuzațiile aduse de procurori. Despre acuzațiile de luare de mită, denunțătorii nu au știut să spună când au dat mita, cum arăta geanta, în ce perioadă a zilei. Ei nu au deschis geanta, nici Elena Udrea.

A fost o întâlnire decentă. Udrea a spus că nu a cerut niciodată să se facă plăți pentru PDL. Gărdean a spus că geanta nu era pentru Udrea, ci pentru Nastasia. El a zis că nici nu a știut că geanta cu bani a ajuns la Elena Udrea.

Lungu a spus clar că Udrea nu i-a cerut să facă plăți pentru ea sau pentru PDL.”, a spus Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică