EXPLOZIV/Dezvăluiri PICANTE despre Paul și Lia Lambrino, prinții lu' pește prăjit

EXPLOZIV/Dezvăluiri PICANTE despre Paul și Lia Lambrino, prinții lu' pește prăjit

Flux24  prezintă dezvăluiri picante despre cuplul Paul și Lia Lambrino, așa zisul cuplu princiar al României. Paul Lambrino a fost reținut vineri seară în dosarul retrocedărilor abuzive fiind acuzat de cumpărarea de influență pentru intrarea în posesie a unor terenuri, respectiv Ferma Regală Băneasa, acesta neavând niciun drept legitim pentru a cere retrocedarea acestora, provocând un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro.

Paul Lambrino, care se prezintă drept Paul-Philippe de România, s-a născut în august 1948 la Paris. 

Lia Georgia Triff pe numele de fată s-a născut în 23 februarie 1949, în Great Lakes, Illinois, SUA. 

Paul a avut o carieră ștearsă: fotograf, mai apoi importator de articole decorative din India. A falimentat în toate domeniile și s-a retras într-o mansardă la Paris.

GĂZARUL ROȘU

În anii 80 a fost curtat de Iosif Constantin Drăgan, cunoscut drept Gazărul Roșu, unul din agenții de influență ai regimului comunist în străinătate, care îi asigură o sumă lunară de bani. În 1985 se mută la Madrid unde începe cercetările pentru cartea ”Carol al II-lea” pe care o publică în 1988, finanțarea fiind asigurată de Drăgan.

AVENTURILE LIEI: SEX ÎN GRUP ȘI CASA ALBĂ

Lia a avut o viață tumultoasă în Statele Unite ale Americii. Timp de 16 ani a fost căsătorită cu un celebru avocat american, Melvin Belli, cu 42 de ani mai în vârstă decât ea. Prin celebrul avocat din San Francisco ajunge în cercurile politice  importante americane.  Divorțează de acesta după un scandal care a ținut prima pagină a ziarelor americane. Lia a fost a cincea soţie a lui Melvin Belli.

Belli le-a spus judecătorilor că soţia sa l-ar fi înşelat, printre alţii, cu arhiepiscopul Desmond Tutu şi cu actriţa Zsa Zsa Gabor. De asemenea el a povestit și de orgiile sexuale ale actualei doamne Lia Lambrino, printre care sex cu negri.

In timpul mariajului cu Melvin Belli, Lia a lucrat la Casa Alba. In mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981), Lia Triff a detinut functia de „asistent pentru afaceri speciale”.

INTERZISĂ ÎN AMERICA

După divorț a dispărut brusc din America.

Flux24  a descoperit că aceasta era căutată de organele judiciare pentru spălare de bani într-una din campaniile electorale de peste Ocean.

Timp de mai mulți ani a avut interdicție de a intra în SUA. Potrivit unor surse, interdicția ar fi valabilă și în acest moment.

A LUAT BANII DE FACULTATE AI FIICEI

Din căsătoria cu Belli a rezultat o fiică, Melia.

Aceasta a dat-o în judecată în 1998 pe mama sa pentru că i-ar fi luat banii cu care trebuia să-și plătească facultatea din Glasgow. Era vorbă de o sumă de 90.000 de dolari.  Lia nu s-a prezentat la proces, transmitând prin avocat: „Lia si sotul sau sunt momentan implicati in eforturi diplomatice cu privire la razboiul din Kosovo. Acest conflict este de o importanta majora pentru ei si ea isi va duce la bun sfarsit datoriile diplomatice inainte de a se ocupa de acest proces”.

Melia a trebuit să renunțe la facultate.

Lia și Paul nu au fost niciodată trimiși diplomatici în Kosovo.

CĂSĂTORIA

Lia și Paul s-au căsătorit în toamna lui 1996 exact când Principesa Margareta se mărita la Lausanne cu Radu Duda. La aceea vreme, Paul era favoritul regimului fesenist care îl folosea drept contrapondere la Regele Mihai. Fostul președinte Ion Iliescu i-a acordat și un pașaport diplomatic cu titlul de Paul, Principe al României.

SCANDAL CU BIJUTERII LA LONDRA

În 1997, Paul și Lia au fost la Londra, unde au ajuns în vizită la o ducesă. Într-una din seri, ducesa i-a invitat pe cei doi la un spectacol la Operă. Lia s-a plâns însă că nu poate merge deoarece nu are bijuterii de gală. Ducese, binevoitoare, i-a oferit caseta ei de bijuterii. Numai că o dată ce au pus mâna pe bijuterii, cei doi s-au dus la o casă de amanet, unde au luat o sumă frumușică de bani și au șters-o în România. Povestea a fost relatată în presa britanică la vremea respectivă.

Lia și Paul au un băiețel botezat de fostul președinte Traian Băsescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria