EXPLOZIV/DNA cere PEDEAPSA MAXIMĂ pentru Mircea Băsescu: 7 ANI!!!

EXPLOZIV/DNA cere PEDEAPSA MAXIMĂ pentru Mircea Băsescu: 7 ANI!!!

UPDATE/Sentinţa în acest caz s-a amânat. Mircea Băsescu va afla pe 21 decembrie dacă va fi sau nu condamnat la închisoare.

Procurorii DNA cer pedeapsă maximă pentru Mircea Băsescu, fratele fostului președinte al României, în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de influenţă. Fratele fostului președinte riscă șapte ani de închisoare.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au ajuns astăzi în fața magistraților din Constanța în dosarul în care sunt judecaţi pentru trafic de influenţă, respectiv complicitate la trafic de influenţă.

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

În 26 noiembrie 2014, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, care se afla în arest preventiv din 20 iunie 2014, să fie judecat în arest la domiciliu, aceeaşi decizie fiind luată şi în cazul lui Marian Căpăţână.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...