EXPLOZIV/DNA declanșează DECAPITAREA TOTALĂ. Va fi MĂCEL!

EXPLOZIV/DNA declanșează DECAPITAREA TOTALĂ. Va fi MĂCEL!

Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Vasile Blaga, Marian Petrache, Neculai Onțanu, Negoiță Brothers, Nicolae Bănicioiu, Rareș Bogdan, Dan Andronic, Mihai Gâdea dar și încă 4 generali MAI sunt capetele care vor cădea în următoarele 3 luni sub ghilotina DNA.

Practic, peste 3 luni, realitatea din acest moment va fi complet resetată. Și aici nu mai vorbim despre surse din medii juridice. Vorbim despre ce se spune aproape fără ocolișuri chiar în mediul celor enumerați mai sus. Pentru că oamenii trebuie să știe, în aceste medii s-au cam aflat numele celor care au rupt rândurile și au făcut denunțuri la DNA. Toți știu că a mai rămas doar o chestiune de timp.

Și capetele de mai sus sunt doar TOP-ul. Gâjgăniile sunt mult mai multe. Dimprejurul lor sau din dosare separate. Se vorbește despre sume incredibile. Și, dacă o luăm ca reper pe Elena Udrea, care n-a avut nici pe departe puterea, și nici tupeul ordinar al lui Ponta, ne cam putem face o părere despre mărimea sumelor furate. 

Nu uitați ce vă spunem acum, România se schimbă!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”