EXPLOZIV/Familia Halep a INVENTAT deviația de sept care PROVOACĂ dureri de stomac și la tendonul lui Achile!

E scandal mare în familia Halep. Și se pare că Stere Halep scoate flăcări pe nas. A călcat Simona strâmb, nea Stere? De aceea n-ai fost și tale la Antipozi? Acum aflăm de la matale, care ai devenit subit purtător de cuvânt al Simonei, că trebuie să facă o banală operație de deviație de sept. Care, dacă e să ne luăm după ce a spus Simona, săracul copil, oficial, i-a provocat dureri de stomac și la tendonul lui Achile. Având în vedere că o stimăm prea mult pe Simona și suntem alături de ea necondiționat, acceptăm orice explicație...

În context apreciem capacitate lui CTP de a fi decent, chiar dacă nu se poate abține să nu se întrebe de așa-zisa operație de deviere de sept n-a fost făcută în cele mai mult de două luni de pauză dintre Turneul Campioanelor și debutul sezonului. „Este hotărârea ei, e o problemă medicală, are tot dreptul să procedeze astfel. Pentru România e o problemă, o pierdere mare, meciul de Fed Cup cu Cehia va fi foarte dificil, mai dificil decât cel cu Canada la care Simona nu a fost anul trecut, dar să sperăm că fetele se vor descurca, aşa cum au făcut-o şi anul trecut. Să sperăm că această întrerupere va fi de doar o lună. Vine într-un moment foarte nepotrivit în anul competiţional.

A avut pauză după Turneul Campioanelor, în care ar fi putut face această intervenţie chirurgicală, nu e o problemă care a apărut peste noapte. Nu comentăm decizia ei, dar momentul este foarte prost. Va ieşi din circuit în această perioadă. O să o coste mult reintrarea în circuit după o absenţă de cel puţin o lună. S-ar putea să îi pună probleme şi în legătură cu participarea la Roland Garros. Cred că este şi un moment psihologic dificil, dincolo de afecţiunile fizice pe care le-a avut. Are un blocaj acum, a căpătat o anumită teamă de jocuri”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I