EXPLOZIV/Familia Halep a INVENTAT deviația de sept care PROVOACĂ dureri de stomac și la tendonul lui Achile!

EXPLOZIV/Familia Halep a INVENTAT deviația de sept care PROVOACĂ dureri de stomac și la tendonul lui Achile!

E scandal mare în familia Halep. Și se pare că Stere Halep scoate flăcări pe nas. A călcat Simona strâmb, nea Stere? De aceea n-ai fost și tale la Antipozi? Acum aflăm de la matale, care ai devenit subit purtător de cuvânt al Simonei, că trebuie să facă o banală operație de deviație de sept. Care, dacă e să ne luăm după ce a spus Simona, săracul copil, oficial, i-a provocat dureri de stomac și la tendonul lui Achile. Având în vedere că o stimăm prea mult pe Simona și suntem alături de ea necondiționat, acceptăm orice explicație...

În context apreciem capacitate lui CTP de a fi decent, chiar dacă nu se poate abține să nu se întrebe de așa-zisa operație de deviere de sept n-a fost făcută în cele mai mult de două luni de pauză dintre Turneul Campioanelor și debutul sezonului. „Este hotărârea ei, e o problemă medicală, are tot dreptul să procedeze astfel. Pentru România e o problemă, o pierdere mare, meciul de Fed Cup cu Cehia va fi foarte dificil, mai dificil decât cel cu Canada la care Simona nu a fost anul trecut, dar să sperăm că fetele se vor descurca, aşa cum au făcut-o şi anul trecut. Să sperăm că această întrerupere va fi de doar o lună. Vine într-un moment foarte nepotrivit în anul competiţional.

A avut pauză după Turneul Campioanelor, în care ar fi putut face această intervenţie chirurgicală, nu e o problemă care a apărut peste noapte. Nu comentăm decizia ei, dar momentul este foarte prost. Va ieşi din circuit în această perioadă. O să o coste mult reintrarea în circuit după o absenţă de cel puţin o lună. S-ar putea să îi pună probleme şi în legătură cu participarea la Roland Garros. Cred că este şi un moment psihologic dificil, dincolo de afecţiunile fizice pe care le-a avut. Are un blocaj acum, a căpătat o anumită teamă de jocuri”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

3 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 S-a întâmplat în Germania!