EXPLOZIV/Imagini SINISTRE postate de NEVASTA lui Puiu Popoviciu

EXPLOZIV/Imagini SINISTRE postate de NEVASTA lui Puiu Popoviciu

Doina Dincă, fosta soţie a afaceristului Puiu Popoviciu, unul dintre afaceriștii apropiați ai lui Traian Băsescu, considerată cea mai bogată femeie de afaceri din România, cu o avere de peste un miliard de dolari, a făcut un anunţ şocant: "Cam aşa mă pregătesc eu pentru «sărbători»! Deja operată! Cancer!" 

Şi, pentru a-şi convinge prietenii că nu este vorba despre o glumă proastă, miliardara a postat şi câteva imagini, de pe patul de spital, precum şi fişa medicală, în care se menţionează numele ei.

Doina ex-Popoviciu, fiica lui Ion Dincă, a fost, potrivit unor surse, căpitan de contraspionaj, presa dezvăluind, la un moment dat, că femeia specializată în dialecte arabe ar fi lucrat în direcţia a treia din fosta Securitate. Ion Dincă a fost condamnat pentru participare la reprimarea Revoluţiei din 1989. El a făcut cinci ani de închisoare. Pe durata detenţiei socrului său, Puiu Popoviciu şi soţia lui s-au refugiat în Statele Unite, la New Jersey, unde aveau să obţină cetăţenia americană. Ion Dincă mai avea o fiică, Liliana, şi ea căpitan de contraspionaj. A predat la Şcoala de ofiţeri de securitate Băneasa. Şi ea e specializată tot în dialecte arabe. Liliana a fost căsătorită cu Nicolae Badea, fost preşedinte al clubului Dinamo.

Știre în curs de actualizare






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”