EXPLOZIV/Între 300 şi 400.000 de români din străinătate au fost VOTAŢI ILEGAL în România/Validarea alegerilor trebuie OPRITĂ/PLECAŢII să solicite verificarea de urgenţă a listelor electorale/Şefii SRI să demisioneze imediat

EXPLOZIV/Între 300 şi 400.000 de români din străinătate au fost VOTAŢI ILEGAL în România/Validarea alegerilor trebuie OPRITĂ/PLECAŢII să solicite verificarea de urgenţă a listelor electorale/Şefii SRI să demisioneze imediat

,,Opriţi validarea alegerilor din 2 noiembrie!'', se spune într-un document primit la redacţie din partea GPCS. Între 300 şi 400.000 de români care acum se află la muncă în străinătate au fost votaţi ilegal în secţiile de votare ( a se înţelege că s-a votat în locul lor) din judeţele Mehedinţi, Dolj, Vrancea, Vaslui, Olt, Teleorman, Argeş, Giurgiu şi Ialomiţa. Asta în timp ce, în ţara în care au vrut să voteze au fost ţinuţi pe la uşi. În străinătate, votul lor s-ar fi dus în altă parte! În toate aceste judeţe, se spune în document, cu excepţia reprezentanţilor ACL, în secţiile de votare au fost numai reprezentanţi ai candidatului Victor Ponta. Fie că reprezentau PSD/UNPR/PC, fie că reprezentau toate celelalte partide. Candidaţii independenţi nu au avut reprezentant în secţiile de votare. Mai mult decât atât, se afirmă în document, în toate localităţile unde s-a utilizat urna mobilă, fără excepţie, reprezentanţii ACL au fost trimişi câteva ore pe teren. În acest timp, secţiile de votare au rămas la dispoziţia reprezentanţilor lui Victor Ponta. Aceste lucruri pot fi probate în fiecare judeţ, localitate cu localitate şi secţie cu secţie. Acest plan a fost pus în aplicare nu numai în localităţile rurale ci şi în oaraşe şi în reşedinţele de judeţ. 

Acest sistem a fost folosit cu succes la Referendumul pentru demiterea preşedintelui din anul 2012. Iar la dosar, majoritatea cazurilor de voturi fraudate se referă la acest mod de a frauda. Dacă ancheta nu ar fi fost stopată s-ar fi descoperit toate cele 1,5 milioane de voturi care nu au existat.

În fiecare secţie din judeţele sus menţionate a existat o persoană desemnată care a avut asupra sa o listă cu persoanele care nu se află în localitate în ziua votului. Cele mai multe persoane dintre acestea figurează că au votat.

Votul din 2 noiembrie nu trebuie validat până nu se verifică aceste lucruri.

Pentru votul din 16 noiembrie ar trebui ca Autoritatea Electorală Pemanentă să solicite înscrierea tuturor celor din străinătate care doresc să voteze 16 să se înscrie pe o listă în ţara unde votează şi numele lor să fie scos urgent de pe listele electorale permanente din România. Sunt cel puţin 3 milioane de români plecaţi din ţară. Peste un milion figurează încă pe listele permanente din Romănia. Acum se vede de ce au fost ţinuţi bieţii români pe la uşi prin străinătate.

Şefii SRI ar trebui să demisioneze imediat pentru ascunderea tuturor acestor date.

CCR să amâne validarea scrutinului din 2 noiembrie şi să ceară verificarea acestor date.

Facem apel la toţi cei care au fost în secţiile votare, în judeţele menţionate, să confirme fără teamă aceste lucruri.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante