EXPLOZIV/lubitul RUSOAICEI care a câștigat Miss România 2015, ARESTAT pentru PROXENETISM!

Rusoaica Kristina Ciasovschih, 23 de ani, născută în Moscova dar cu domiciliul în Chișinău, Republica Moldova a câștigat, vineri seara, titlul de Miss România 2015. Locurile doi și trei în concursul Miss România au revenit Denisei Mladin (Brașov), respectiv Iulianei Doroftei (Mangalia). Domnișoara Ciasovschih nu vorbește bine românește, preferând să se exprime în rusește în interviuri, scrie Curentul.info.

Aceasta este iubita lui Korneliu Vidrașco, reprezentantul Fashion TV în Republica Moldova, care a fost arestat la Chișinău la sfârșitul lui 2014 fiind acuzat de trafic de ființe umane și proxenetism, implicând modelele Fashion TV Moldova.
Acestuia i s-a ridicat dreptul de a reprezenta brandul FTV pe teritoriul Republicii Moldova: “Haideți să clarificăm pentru toată presa din Republica Moldova, Korneliu Vidrașco nu este și nu a fost vreodată director Fashion TV. Nu s-a semnat un contract între părțile Fashion TV România și persoana Kornel Vidrașco. Pentru asta, de regulă, se dă un certificat prin care primește aceste drepturi și o licență. El a fost doar un reprezentant FTV. Korneliu Vidrașco nu mai are dreptul de a reprezenta brandul FTV, iar  faptul că a fost acuzat de trafic de ființe și proxenetism a afectat foarte mult imaginea FTV. Fashion TV nu va mai colabora vreodată cu Republica Moldova.”, a declarat promotime.md Nelu Ion Chiriac, producător general FTV International. 

În luna martie, Vidrașco a declarat la realitatea.md că Procuratura de la Chișinău a audiat 35 de persoane care au negat că ar fi fost prostituate și că a fost scos de sub urmărire pentru infracțiunea proxenetism și trafic de ființe umane, rămânând doar cu acuzațiile privind „purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor” în care, spune Corneliu Vidraşco, și-a recunoscut vina”, fiind trimis în judecată.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

2 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…

3 După șase luni de coronavirus: 5 întrebări la care oamenii de știință încă nu au răspunsul

4 De citit / Un profesor american spune adevărul despre șobolanul pe care Dragnea îl admira și căruia i-a dat chei…

5 Cine este românca depistată pozitiv la coronavirus în insula Creta