EXPLOZIV/Mailurile PERVERSE ale Corinei Crețu. FBI cere EXTRĂDAREA lui Guccifer!

EXPLOZIV/Mailurile PERVERSE ale Corinei Crețu. FBI cere EXTRĂDAREA lui Guccifer!

Cele mai suculente mailuri cu politicieni oferite vreodată presei românești au fost desigur cele în care Corina Crețu, pusă de Victor Ponta comisar european pe postul ce revine României, se milogea de bătrânul și căsătoritul Colin Powell să o primească în patul lui. Acum FBI-ul a cerut oficial extrădarea lui Marcel Lazăr Lehel – alias Guccifer pentru a răspunde în faţă unui tribunal din Statele Unite pentru că ar fi spart conturile de e-mail ale unor personalităţi şi ar fi dezvăluit corespondenţă lor privată, printre care și Colin Powell.

Fost taximetrist în Arad, Marcel Lazăr Lehel s-a transformat peste noapte în cel mai vânat hacker de pe planetă. Se întâmpla imediat după ce judecătorii români îl condamnaseră la trei ani de închisoare cu suspendare pentru violarea conturilor de socializare ale unor vedete din România.

Rămas liber, Micul Fum, cum îşi spunea Lehel, şi-a luat numele de Guccifer în online și ne-a oferit imaginea Corinei Crețu rugându-se de Powell. Potrivit email-urilor care au fost sparte de Guccifer, Corina Creţu îi scria lui Colin Powell în august 2005: ,,Vremea bună să te facă să vii... '', mesaj la care Colin Powell îi răspunde: Colin Powell: ,,Tu şi vremea puteţi face ca asta să se întâmple".

Schimbul de emailuri, postat pe site-ul Cryptome, continuă şi în 2010, când Corina Creţu nu primeşte răspunsuri la mesaje. În acestea se observă frustrări şi lamentare din cauză că nu se poate întâlni cu diplomatul american, scrie The Telegraph. Apoi, în ajun de Ziua îndrăgostiţilor, în 2011, Corina Creţu îi scrie: ,,Beau un pahar de vin cu mine, aşa cum obişnuiai să-mi zici (...). Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere? Până la ce punct vrei să mă vezi distrusă complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu eşti drept", mesaj care rămâne fără răspuns. Într-un mesaj din 2012, Corina Creţu spune ,,Îmi pare rău că mă vezi ca pe o ameninţare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie să stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar să te văd, nimic mai mult''.

Exact cum o descria fostul consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, Eugen Mihăescu în cartea sa „Între linii”: „Azi se auzea că e cu Oprescu (primarul Capitalei -n.red.) şi, de fapt era cu Fulga (fostul şef al SIE -n.red.) şi tot aşa. Corina şi-a construit cariera cocoţându-se pe umerii bărbaţilor prin patul cărora a trecut”, depănează Mihăescu. El mai spune şi că naturaleţea de care dădea dovadă Corina Creţu în arivismul plin de nuanţe erotice ar fi reuşit să adoarmă chiar şi vigilenţa doamnei Nina (soţia lui Iliescu – n.red.) care ar fi primit-o chiar şi în casa lor. Acesta mai spune că privirea „uşor saşie şi asimetrică, dar impertinentă, parcă te deschidea la prohab”. Mihăescu oftează dezamăgit după această descrie amănunţită spunând că fosta ziaristă nu „mai aminteşte de fata de cartier băgăcioasă, lipicioasă ca o gume de mestecat, care ţi se lipeşte de deget, o scuturi şi ţi se lipeşte de toată mâna”. Timpul şi funcţiile ar fi metamorfozat-o pe tânăra Corina într-o „tanti cu mărgele” care şi-a „pierdut tot hazul”. „Atunci când am cunoscut-o, era un măr domnesc. E drept că înauntru era un vierme...”, concluzionează Mihăescu.  Alexandru Panait/Curentul







Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro