EXPLOZIV/Medicii, FOLOSIȚI pentru a MĂRI SALARIILE FAUNEI PSD ANGAJATE de BARONI: PORTARI, LIFTIERI și BRANCARDIERI!

EXPLOZIV/Medicii, FOLOSIȚI pentru a MĂRI SALARIILE FAUNEI PSD ANGAJATE de BARONI: PORTARI, LIFTIERI și BRANCARDIERI!

20.000 de medici s-au revoltat pe Facebook împotriva salariilor mici, în special ale rezidenților, adevărații sclavi ai sistemului medical! Ce a făcut Ponta? Cu un cinism de dictator, care oricum joacă disperat ultimele cărți ale ultimelor sale zile, s-a răzbunat pe ei. Profitând de un președinte decorativ și slab și de o Opoziție jigărită și dispersată. Și la fel de cinică politic ca el! Dar având în spate, dobitocul, un dispozitiv propagandistic la fel de disperat ca și el.

Guvernul Ponta n-a chemat niciun medic din cei 20.000 de pe Facebook la așa-zisele negocieri. N-a chemat niciun sindicat care-i reprezintă pe medici. A discutat așezat cu slugile PSD din sindicate. Cu cei care-i reprezintă pe votanții electrocutați ai partidului, angajați de baronii din teritoriu. Cu așa-zișii sindicaliști care reprezintă interesele portarilor, liftierilor și brancardierilor angajați în draci în ultimii 3 ani în toate spitalele din țară despre care toată lumea uită că sunt în administrarea baronilor de la județ!

Să nu mai vorbim despre marea manipulare cu așa-zisele salarii mici ale medicilor și asistentelor! Doar rezidenții și asistentele debutante au salarii mizere! Grosul sistemului, deși n-o spune nimeni, nu s-a plâns niciodată! De ce nu prezintă nimeni fluturașii cu salariile nete lunare încasate în spitalele din România? Ni se prezintă salariile de bază ale amărâților de rezidenți, cu care suntem manipulați de ani de zile! Exact ca la profesori! A văzut cineva din țara asta fluturașii cu salariile profesorilor, învățătorilor sau educatoarelor dintr-o comună unde ei sunt niște mici dictatori care produc rebuturi școlare pe bandă rulantă? Nouă ni se spune la televizor că sunt muritori de foame. Pentru 3000 de lei net pe lună ei produc rebuturi! Să nu mai vorbim despre ce se întâmplă în orașe!

Dar asta se întâmplă în țara unde președintele a promis că lucrurile vor fi așezate! Iar acum, pe mutește, a stat iar la masă, la negocieri, cu Penalul. După ce spusese că nu-l mai vrea!

Pentru conformitate, iată cu cine au stabilit Ponta și Bănicioiu salariile din sistemul medical- a se citi portari, liftieri, brancardieri.

Ne-am uitat și noi să vedem cine a fost pe partea cealaltă a mesei de s-a ajuns la asemenea rezultat: Marius Sepi și Leonard Bărăscu.
Cei doi conduc Sanitas și au anunțat „dezamorsarea crizei” prin cele două măsuri. 

Să vedem cine sunt cei doi: Leonard Bărăscu, actual președinte al Sanitas, este omul de casă al fostului președinte Sanitas, Marius Petcu, aflat acum în executarea celor 7 ani de închisoare pentru corupția, acesta primind aproape 1,4 milioane de RON de la administratorul unei firme, în schimbul atribuirii unui contract pentru lucrări la "Centrul de educație, perfecționare și recreere - Snagov", aparținând SANITAS. Ziarul Național scrie că Leonard e chiar finul infractorului și o păstrează pe nașă-sa, Claudia Petcu, ca Secretar General al Sanitas. Marius Petcu a fost sclavul lui Vântu ani de zile și a susținut PSD prin diferite protocoale de colaborare semnate cu partidul-stat.
Al doilea membru al delegației Sanitas a fost Marius Sepi, vicepreşedinte al Federaţiei „Sanitas” care, fără nicio apăsare, se prezenta ca fiind simultan și lider Sanitas și vicepreședinte PSD sub conducerea chiar a lui Victor Ponta.

Sepi a absolvit un liceu agricol și apoi o postliceală sanitară iar acum spune că e OK mărirea de 25% pentru medici de la 1 Octombrie. Pentru Leonard Bărăscu nu există vreun CV public. Poate vreun VC.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...