EXPLOZIV/Miza ARESTĂRII lui Șova este Dosarul CFR Marfă/Gruia Stoica/Victor Ponta

EXPLOZIV/Miza ARESTĂRII lui Șova este Dosarul CFR Marfă/Gruia Stoica/Victor Ponta

O informație ultraprețioasă a fost furnizată zilele acestea de de fostul președinte Traian Băsescu la o întâlnire de taină. Când cei prezenți întorceau pe toate părțile subiectul Ponta/Șova și subliniau frica lui Ponta că Șova va spune cum este cu contractele de la Turceni și Rovinari, Băsescu a aruncat bomba. El le-a spus, cu un zâmbet secretos, că nu contractele de la Tg-Jiu sunt miza arestării lui Șova, ele sunt doar nada. Miza, le-a spus Băsescu celor aflați la fața locului, este dosarul vânzării CFR Marfă către Gruia Stoica. Și returnarea garanției de 10 milioane. Fostul președinte i-a rugat să-și aducă aminte cine n-a vrut să-i dea banii înapoi lui Stoica și pe cine a numit Ponta la Transporturi doar pentru a rezolva problema. Băsescu a spus că dacă Șova va fi înhățat, dosarul care se află la DNA, în care s-a făcut cercetarea in rem, va căpăta în secunda doi nume și prenume. Fostul președinte a mai spus că foștii directori, aflați deja în alte dosare instrumentate la DNA, au dat nume și date concrete.

Sursele noastre mai spun că și implicarea DNA în cazul de abuz sexual dela Iași are legătură tot cu acest dosar. Gheorghe Nichita fiind bănuit ca veriga de transmisie între recent numitul șef al DIICOT și cuplul Șova/Ponta. După cum s-a scris deja, Daniel Horodniceanu a anchetat, fără finalitate, modul cum s-a returnatgaranția de participarea GFR la licitațiade achiziționare a CFR Marfă.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /