EXPLOZIV/Paltin Sturdza i-a PLĂTIT STUDIILE în Elveţia lui BOMBONEL Junior

EXPLOZIV/Paltin Sturdza i-a PLĂTIT STUDIILE în Elveţia lui BOMBONEL Junior

Au început dările în gât profesioniste. Paltin Sturdza i-a PLĂTIT STUDIILE în Elveţia lui Mihnea Năstase.

Apar noi dezvăluiri despre personajele implicate în dosarul Retrocedărilor Pădurilor în care sunt suspecţi pesediştii Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam.

Cristian Sima, care acum trăieşte în Elveţia, a scris duminică seară pe Facebook despre omul cheie din dosar, care ar fi înfiinţat o bursă în Elveţia pentru un singur elev din România. Numele elevului: Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase.

„În 2007, prințul Sturdza inventa o bursă de studii pentru un copil român care să studieze la liceul Aplinum, de aici. Taxa la liceu pe un an, 80.000 de franci elvețieni. Bursa o câștiga Mihnea Năstase, care studiază aici, din 2007-2011. Bursa a fost apoi desființată, a avut un singur beneficiar. Încă îmi povestesc colegi și fostul director cum venea tata Adrian să bată cu pumnul în masă la ei, obișnuit ca la București, ori de câte ori Mihnea nu avea notele dorite. La sfârșit, Mihnea nu a putut să meargă la Cambridge, unde dorea tata și tata Adrian a făcut un scandal monstru în liceu. Familia Sturdza, cetățeni elvețieni, este profund implicată în toate retrocedările din România, sub directa coordonare a guzganului rozaliu”, a scris Sima pe Facebook.

Brokerul a vorbit şi despre o altă afacere dubioasă în care ar fi fost implicat Adrian Năstase. Sima îl acuză pe fostul premier că ar fi primit un tablou în afacerea recondiţionării avioanelor MIG.

„Șpaga a fost și un tablou de Modigliani, cumpărat de la Sotheby's și care deși atârnă la Cornu, are toate actele la un stomatolog israelian care a intermediat afacerea, omul cu primul Rolls din București. Acele acte reprezintă un șantaj perpetuu, asta dacă nu cumva a ars tabloul”, a mai dezvăluit Cristian Sima.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

2 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire

3 Ăsta ajunge la behaura înaintea lui Iliescu / Dezvăluiri despre dovezile DNA în mega-dosarul în care Tăriceanu e…

4 În PNL se aude brișca pe curea / Culisele jocurilor de putere din interiorul principalului partid din coaliția d…

5 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii