EXPLOZIV/Parlamentarii PNL, ACUZAȚI că s-au ÎMBĂTAT și au DEVASTAT HOTELUL

EXPLOZIV/Parlamentarii PNL, ACUZAȚI că s-au ÎMBĂTAT și au DEVASTAT HOTELUL

Supărare mare la Hotelul Best Western Bucovina, din Gura Humorului. O sută de membri PNL, în special parlamentari, au fost cazaţi la acest hotel şi au lăsat în urma lor o imensă dezordine, scrie click.ro.

”Au făcut o mizerie de nedescris în camere, prosoape aruncate pe jos, multe sticle de alcool. Au venit băuţi pe la 3.30 noaptea şi au vrut să mai bea. Dacă au văzut că sunt serviţi la pahar, au intrat peste barman şi au luat sticlele”, ne-au declarat mai mulţi angajaţi, spune directorul hotelului.

Directorul hotelului, Romică Tămaş, nu a mai rezistat şi a scris pe contul PNL Suceava un mesaj dur. ”Mai întâi cultivaţi decenţa şi bunul simţ printre membrii partidului. Mai lăsaţi la o parte nesimţirea şi atitudinea de zei coborâţi pe pământ şi de stăpâni care merită totul. Aveţi respect pentru oamenii care muncesc, măcar când sunteţi în casa lor”, a scris directorul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”