EXPLOZIV/Ponta, Dragnea şi Sârbu în dosarul ARESTATULUI Ciupercă

EXPLOZIV/Ponta, Dragnea şi Sârbu în dosarul ARESTATULUI Ciupercă

Numele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Ilie Sârbu apar în referatul DNA de arestare a preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă conform Digi24.

Potrivit anchetei DNA, Silvian Ciupercă efectua demersuri pentru a avea susţinerea în alegerea ca membru în Consiliul Naţional de Integritate, instituţie care supraveghează Agenţia Naţională de Integritate, Ciupercă Vasile Silvian a luat legătura cu senatorul Ilie Sârbu, cu Victor Ponta, Oprişan Marian, Dragnea Liviu ocazie cu care a aratat că ”i-a transmis lui Chelaru un document vizavi de povestea aceea cu favorizarea unei firme din Timişoara”

În contextul în care în prezenta cauză s-au efectuat percheziţii la sediul Consiliului judeţean Ialomiţa, la biroul preşedintelui judeţean Ialomiţa şi la domiciliul lui Ciupercă Vasile Silvian, în cauză fiind începută urmărirea penală cu privire la fapte penale , Silvian Ciupercă se arată îngrijorat ” ceva nu e-n ordine cu povestea asta şi poate să fie ceea ce am mai discutat noi”. În contextul discuţiei din data de 28.11.2014 ora 17:29, cu Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Ciupercă Vasile Silvian îi comunică că: ”Am trimis acum şi vreau să-ţi cer acordul, că am trimis lui OCHEŞELU un document care explică de ce sunt eu implicat într-o cercetare privind favorizarea unei firme din Timiş şi care este speţa. Ca s-o vadă, trimitem pe e-mail la colegii noştri. Dar ţi-am trimis-o ţie întâi.” ……..”Că e ...  oricum, eu îţi mulţumesc că m-ai propus şi că lucrurile sunt aşa şi tu nu ţi-ai schimbat impresia despre mine că, da, băieţii ăia au intrat cu buldozerul în apartamentul meu şi ei sperau să mă cheme la audieri, dar nu m-a chemat nici dracu’ şi am venit la treabă în ziua aia ca în mod obişnuit, dar după trei ore de întârziere. Ceva nu e-n ordine în toată povestea asta şi poate să fie ceea ce am mai discutat noi.

De asemenea, în contextul discuţiei din data de 28.11.2014 ora 14:49, Ciupercă Vasile Silvian l-a informat pe Dragnea Liviu că este propus pentru C.N.I. şi ” au creat ăştia în presă, au creat o problemă, am vorbit cu Chelaru, legat de suspiciunea aceea de favorizare a unei firme pe o concesiune”. Ciupercă Vasile Silvian l-a întrebat dacă are mai multe informaţii decât îi spune poate spune acum ( referindu-se la dosarul penal în care s-au efectuat perchezițiile din prezenta cauză):

Silvian Ciupercă: …….”Ai informaţii mai multe decât îmi poţi spune acum?

Liviu Dragnea:  N-am nicio informaţie aici.

Silvian Ciupercă: N-ai nimic, nu?

Liviu Dragnea:  Ce informaţie să am? Decât că am văzut şi eu discuţiile şi te-am sunat.

Silvian Ciupercă: Contextul ăsta. Îhî, îhî.

Liviu Dragnea:  De-asta am zis.

Silvian Ciupercă: Dar sunt într-o zonă doar de presă? Sau sunt şi într-o altă zonă?

Liviu Dragnea: Eu de unde să ştiu, SILVIAN? Ce am văzut la presă. Şi n-ai văzut că presa contează foarte mult?

Silvian Ciupercă: Sigur, sigur. Îhî!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...