EXPLOZIV/Ponta, JIGNIRI FĂRĂ PRECEDENT la Iohannis: Se duce la Bruxelles ca SURDA-N HORĂ. Nu face nimic acest cetățean AROGANT Klaus

Klaus Iohannis merge la Bruxelles ca surda-n horă”, a spus penalulul Victor Ponta, într-un atac dur la adresa președintelui. El a reacționat la faptul că șeful statului a declarat că „Victor Ponta nu a avut mandat să discute închiderea granițelor. Este doar o discuție de weekend a penalului”. 

Declarația de mai jos spune tot despre ce se ascunde de fapt în spatele prostelii de la televizor, când ei se prefac că se respectă ''instituțional''. Ponta și-a dat arama pe față.

„Lămuresc populația României și pe cetățeanul Klaus care-i situația cu refugiații. Și anume, există o tendință pe plan european începută de Ungaria dar care poate continua și în cazul Sloveniai, Austria, Croația, Germania de a-și închide granițele. Datoria mea față de cetățenii României, că de asta sunt prim-ministru, am mers să discut cu principalii noștri parteneri pe plan regional, Bulgaria și Serbia, ca să avem o acțiune și o coordonare pe ce este cea mai mare provocare în acest moment”, a spus Victor Ponta la intrarea în sediul PSD.

Ponta a adăugat că „dacă toți ceilalți își închid granițele, n-o să fim de acord ca toți imigranții să rămână în Bulgaria, Serbia și România”. De asemenea, el a îndemnat la calm.

„Eu vreau să mai stabilim un lucru, problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Dumneavostră șiți ce-a făcut dânsul ieri la Bruxelles? Restul colegilor prim-miniștri îmi spun că domnia sa merge la Bruxelles, știți cum zice românul, ca surda-n horă. Merge acolo, tace din gură, se întoarce și tace din gură. Și-atunci, obligația mea este să am grijă ca politicile noastre să fie eficiente și să fie și cunoscute pe plan european”, a spus penalul Victor Ponta.

Penalul Victor Ponta a mai spus astăzi și că evenimentele legate de accidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa poliţistul Bogdan Cosmin Gigină sunt „strict politic, o lecţie foarte bună pentru toţi, şi pentru domnul Oprea”. 

Întrebat despre acest caz, a subliniat că nu are voie să comenteze din punct de vedere juridic: „Nici în cazul meu nu am voie să comentez, că afectez independenţa justiţiei”!.

„Strict politic, cred că e o lecţie foarte bună pentru toţi şi pentru domnul Oprea, pe care, în fiecare dimineaţă îl chema Klaus Iohannis să îi spună să rupă coaliţia să îl pună prim-ministru, apoi venea doamna Gorghiu la cafea, apoi Predoiu înălţa nişte ode prin presă...”, a comentat Victor Ponta.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Orban chiar este un om modest. Două momente

2 Document / Trebuie să fii idiot să crezi așa ceva! Cum ar fi ajuns înregistrarea compromițătoare cu foștii procu…

3 Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

4 Info / Guvernul va schimba vineri 8 prefecți

5 HOPA! Angajații din spitale care primesc șpaga ar putea rămâne fără contracte de muncă. Ministrul Sănătății an…

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?