EXPLOZIV/Ponta NU s-a ÎNTORS în țară! A plecat de la Baku, în Turcia, cu avionul lui Erdogan!

EXPLOZIV/Ponta NU s-a ÎNTORS în țară! A plecat de la Baku, în Turcia, cu avionul lui Erdogan!

Victor Ponta pare să facă niște mișcări care trădează pierderea controlului mintal! După ce vineri s-a dus la Baku, în Azerbaidjan, unde s-a afișat ostentativ în preajma liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, sâmbătă nu s-a întors în țară conform programului. Doar ministrul de interne, Gabriel Oprea, și ministrul sănătății, Nicolae Bănicioiu, s-au întors la București după ce l-au însoțit pe Ponta la Baku. 

Conform surselor diplomatice de la fața locului, Victor Ponta a plecat la Istanbul, cu avionul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Conform surselor interne, Victor Ponta ar urma să se interneze pentru a suferi o minoră intervenție chirurgicală. Aceleași surse interne spun că vineri Ponta i-a lăsat interimatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului pentru o săptămână. În cursul săptămânii trecute s-a difuzat informația conform căreia Ponta a efectuat un control medical la Spitalul Militar Central urmată de știrea că trebuie să fie operat.

Însă, când vine vorba despre acest personaj, care a început să aibă un comportament cel puțin ciudat, orice se poate întâmpla...


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…