EXPLOZIV/Români, mai CREDEȚI în SONDAJE? Citiți ASTA!

EXPLOZIV/Români, mai CREDEȚI în SONDAJE? Citiți ASTA!

George Maior nu a plecat singur la Washington, unde a fost instalat în postul de ambasador al României. L-a luat cu el și pe Remus Ștefureac, directorul institutului de sondare a opiniei publice INSCOP, a cărei apropiere de SRI în mandatul lui George Maior este de notorietate.

Directorul general al INSCOP şi deţinător a 50% din părţile sociale ale firmei care operează INSCOP (Inscop Cercetare SRL), Remus-Ioan Ştefureac, este doctorand al Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul“ din subordinea SRI, membru al colegiului editorial al „Revistei Române de Studii de Intelligence“ care funcţionează sub autoritatea Academiei Naţionale de Informaţii şi fost consilier al directorului SRI, George Maior, scrie  BN24.ro .

Ștefureac a fost instalat și el la post la Ambasada României la Washington, dar asta nu îl împiedică să coordoneze sondaje de opinie în care George Maior apare cu o cotă de încredere uriașă. chiar una în creștere față de luna precedentă.

Nu mai departe de ziua de miercuri, 30 septembrie, INSCOP a publicat Barometrul Adevărul despre România, în care George Maior se află pe locul 3 la capitolul încredere a populației, după Klaus Iohannis și Mugur Isărescu.

58,6% dintre cetățenii chestionați de institutul consilierului lui George Maior afirmă că au încredere multă și foarte multă în președintele Klaus Iohannis (față de 61,6% în iulie). Șeful statului este urmat în clasament de Mugur Isărescu cu 41,6% încredere multă și foarte multă (față de 42,8% în cercetarea din luna iulie). George Maior se clasează pe locul al treilea cu 29,7% dintre opțiuni (fata de 27,6% in iulie). Pe locul al patrulea se situează penalul Ponta cu 22,8% din opțiunile de încredere multă și foarte multă (fata de 21,7% în luna iulie)!

Poziția a cincea este ocupata de prietenul lui George Maior, vicepremierul Gabriel Oprea, cu 21,7% încredere multă și foarte multă (fata de 17,4% în luna iulie).


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”