EXPLOZIV/Știți câte SUTE DE MII de EURO va CÂȘTIGA Proasta lu' Ponta la BEI?

EXPLOZIV/Știți câte SUTE DE MII de EURO va CÂȘTIGA Proasta lu' Ponta la BEI?

Proasta lu' Ponta, Ioana Petrescu, a fost numită de către Victor Ponta în funcția de vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții, în locul lui Mihai Tănăsescu, fost ministru al Finanțelor în Guvernul Năstase.

Decizia Penalului de a o numi pe Ioana Petrescu în funcția de reprezentant al României în board-ul BEI a fost una personală. 

Ioana Petrescu, fiica fostului general DIE Petrescu, vecin, la Cornu, cu celălalt fost prim-ministru penal al României, Adrian Năstase, va avea un salariu lunar de peste 35.000 de euro. Proasta pusă de Penal chiar și în scaunul de ministru de finanțe, la un moment dat, va câștiga peste 400.000 de euro pentru restul de mandat ca reprezentant al României în board-ul BEI...

Mihai Tănăsescu fusese suspendat din funcție în urma începerii urmăririi penale în dosarul licentelor IT alături de alți 9 demnitari din guvernele României: Dan Nica, Ecaterina Andronescu, Şerban Mihăilescu, Gabriel Sandu, Valerian Vreme, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu şi Adriana Ţicău.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”