EXPLOZIV/Uncheșelu, adevărata BOALĂ a lui Ponta, a sunat-o pe AVOCATĂ să vină până la DNA!

EXPLOZIV/Uncheșelu, adevărata BOALĂ a lui Ponta, a sunat-o pe AVOCATĂ să vină până la DNA!

Ponta este deja căutat de procurorii DNA. Potrivit unor surse judiciare, miercuri, la ora 14.00, avocata premierului, Loredana Radu, se va prezenta la DNA pentru a cere o scutire de la audieri.

Avocata lui Ponta a fost de mai multe ori la DNA în perioada în care penalul s-a aflat în Turcia, pentru a prezenta documente doveditoare cu privire la imposibilitatea prezentării la audieri.

DNA îl acuză pe Victor Ponta de evaziune fiscală, spălare de bani, fals în declaraţii şi conflict de interese. Pentru ultima acuzaţie, cu privire la fapte săvârşite în calitate de premier, Camera Deputaţilor a respins cererea de urmărire penală. Deocamdată.

Chestionat pe această temă, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a precizat că nu știe când se duce Victor Ponta la DNA, "dar cu siguranță va merge".

"Este o chestiune pe care și-o gestionează, cu siguranță, împreună cu avocatul sau. Nu știu când va merge, dar cu siguranță va merge ", a declarat Robert Cazanciuc.



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro