EXPLOZIV/Vă MIRAȚI de ce CÂȘTIGĂ PESEDIȘTII la CEDO? Poza cu SECRETE+VIDEO!

EXPLOZIV/Vă MIRAȚI de ce CÂȘTIGĂ PESEDIȘTII la CEDO? Poza cu SECRETE+VIDEO!

Nu vi s-a părut ciudat că Adrian Năstase s-a grăbit să se dea victimă la CEDO? Și că toți pesediștii/Antena3/Lujii ne umplu zilnic creierii cu o propagandă demagogică despre injustețea tratamentului aplicat de instanțele românești ''bieților corupți''? 

Povestea nu este complicată.

Și începe după intrarea lui Bogdan Aurescu în Ministerul de Externe când este luat sub pulpană de Adrian Năstase. Astăzi Bogdan Aurescu este membru al Fundației Titulescu conduse de fostul premier penal al României. Rețineți acest amănunt deoarece este important.

În 2012 o dată ajuns ministru de externe, Titus Corlățean o numește pe o anumită doamnă Catrinel BRUMAR agent guvernamental al României la CEDO. Doamna care primise această numire importantă era soția secretarului de stat din MAE, Bogdan Aurescu.

Titus Corlățean demisionează după primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014 pentru proasta organizare a votului în diasporă. Mulți spun chiar sabotarea lui. La nici un an după este înaintat în grad diplomatic la EXCEPȚIONAL, la jumătate de stagiu. Cel care semnează avansarea este, bineînțeles, Bogdan Aurescu.

25 septembrie a.c, dezbatere mare la Fundația Titulescu. Invitați: Catrinel BRUMAR, agent guvernamental al României la CEDO, soția ministrului de externe Bogdan Aurescu, membru al Fundației Titulescu și europarlamentarul Cătălin Ivan, care l-a angajat la biroul său de la Bruxelles pe unul din fii fostului premier Adrian Năstase.

Pe cine am votat noi? Și cine, de fapt, se află la butoanele politicii externe românești?

Și cum s-o apăra România la CEDO când vine vorba de ''persecutatul politic'' Adrian Năstase?

Să ne mai mirăm că Penalul României, Victor Ponta, a râs de Iohannis că s-a întâlnit în SUA cu președintele Turkmenistanului, adică un dictator, cu președintele Chinei, cu care a discutat despre Drumul Mătăsii, și cu Chevron?

Păi cu ăștia s-ar fi întâlnit și el...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Răsturnare de situație? / Cine tremură în PSD? Fostul director de pe Otopeni, arestat pentru că ar fi cerut mită de 22,4 milioane de euro, era doar inte…

2 Cîrstea, interviu savuros în limba engleză: Sorana, veselă, relaxată, l-a fermecat pe reporterul american VIDEO

3 Grindeanu a dispărut? / Fibrilații la Ministerul Transporturilor după operațiunea DNA de la Aeroportul Otopeni!

4 Pensie specială de aproximativ 12.000 de lei pentru miliardarul-colonel Ion Țiriac

5 Vremea o ia razna din nou. După ninsori și viscol, se încălzește spectaculos. Cât cresc temperaturile