EXPLOZIV/Vin zile NEGRE pentru Ilie Sârbu: Hrebenciuc a scăpat din celulă

EXPLOZIV/Vin zile NEGRE pentru Ilie Sârbu: Hrebenciuc a scăpat din celulă

Aşa cum noi aici la Comisarul.ro am anunţat în premieră, Viorel Hrebenciuc a decis să-şi facă viaţa mai uşoară şi pedeapsa mai scurtă. Tot noi am anunţat că pentru Ilie Sârbu vin zile negre şi grele. Iată, Viorel Hrebenciuc va fi judecat în arest la domiciliu, în dosarul retrocedării ilegale de păduri, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis să schimbe măsura arestului preventiv în cazul fostului parlamentar, hotărârea nefiind însă definitivă. Însă nici procurorii nu vor face exces de zel la recurs. Clanul Ponta-Sârbu începe să se clatine...

Ilie Sârbu, al cărui nume ar putea apărea şi în dosarul care îl vizează pe deja fostul ministru al finanţelor, Darius Vâlcov, figurează într-un Mega-dosar cu retrocedări din trei judeţe din vestul ţării. Principalul denunţător în acest dosar este Viorel Hrebenciuc. Nici Ioan Adam nu este străin de furnizarea de date. Mai ales că, în ultimul timp, pasionat de scris, aşa cum l-a cunoscut opinia publică, deputatul de braşov redactează denunţ după denunţ. Iar omul prin care socrul actualului dobitoc din fruntea guvernului a participat la retrocedarea a peste 200.000 de hectare de teren agricol şi păduri din trei judeţe din vestul ţării este Adam Crăciunescu. Personajul implicat şi în dosarul de la Braşov. Şi pe care Sârbu l-a promovat mereu în funcţii cheie.

O mare parte din aceste terenuri au intrat chiar în posesia lui Sârbu printr-o serie de interpuşi. Printr-o sofisticată schemă la care lucrează acum procurorii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...