Faze de cascadorii râsului la Timişoara/Proasta de Grapini şi nişte matracuci pesediste faţă cu ziariştii ,,băsişti''- VIDEO

Faze de cascadorii râsului la Timişoara/Proasta de Grapini şi nişte matracuci pesediste faţă cu ziariştii ,,băsişti''- VIDEO

Faze de cascadorii râsului, luni, la Timişoara. Cu proasta de Grapini şi nişte matracuci pesediste în timp ce doi ziarişti de la o televiziune locală încercau să le filmeze. Matracucile, cu europarlamentara Maria Grapini, că altminteri nu avem cum să-i zicem, în frunte, imitau, prin parc, un miting.

Ştirea

Grapini a ieşit luni, la ora 17, în Parcul Rozelor din Timişoara, însoţită de mai mulţi protestatari, membri ai partidului şi un consilier local, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de postul Antena 3. În momentul în care a văzut că "plimbarea" ei este filmată de echipa de la Televiziunea Cetăţeanul, europarlamentarul a început să îi ameninţe pe aceştia cu poliţia şi chiar a încercat să smulgă camera cu care era filmată.

La scurt timp, protestatarii s-au alăturat politicienei şi au început să îi agreseze verbal pe jurnalişti. “Cerșetori, muritori de foame, șantajiști, cu puroi în loc de creier”  sunt câteva din epitetele pe care manifestanţii mobilizaţi de Maria Grapini le-au aruncat jurnaliştilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina