Finul Şereş l-a ajutat pe naşul Sebastian Ghiţă să-l împroaşte cu puţin Grivco pe Iohannis

Finul Şereş l-a ajutat pe naşul Sebastian Ghiţă să-l împroaşte cu puţin Grivco pe Iohannis

Poate v-aţi întrebat de ce operaţiunea intoxicării cu prezenţa lui Klaus Iohannis, candidatul ACL, la sediul Grivco, a fost pusă în operă de Evenimentul Zilei prin sluga unor foşti generali de securitate, Dan Andronic. Şi nu prin instrumentele de casă, Antena3 şi RTV. Aşa cum s-a procedat în cazul tentativei eşuate cu pozele care ,,demonstrau'' că Iohannis a fost la Băsescu acasă. Că tot era implicat unul pe care îl chema Codruţ Şereş.

Răspunsul e simplu. Pentru că Sebastian Ghiţă este naşul lui Codruţ Şereş. Iar Şereş, aflat la mare ananghie, avocaţii buni costă enorm, l-a servit pe naş. Care naş e prietenul-frate de cruce-cu contracandidatul lui Iohannis, Victor Ponta. Iar Sereş speră că naşul Sebi va avea grijă de fina Lorina dacă el va trebui să execute la ce afost condamnat. Dacă intoxicarea apărea în sufrageria lui Ghiţă, la aflarea acestor amănunte, băşica le-ar fi explodat lor în nas. Însă răsuflarea puturoasă a intoxicării a explodat pe obrazul EVZ şi B1, care se dau din tabăra adversă.

Noi am rămas uimiţi de făţărnicia lui Turcescu. Cum l-a băgat el în direct pe Şereş, şi cum s-a frichinit pe scaun, făcând pe nelămuritul, deşi ştia în realitate că Iohannis trebuia să fie prea bou să mintă. Ori mincinos cronic. Ca Ponta.

Detalii despre nunta lui Şereş

,,Prin urmare, ministrul, alintat Sufleţel, şi iubita sa, Lorina, alintată Lorinuş sau tot... Sufleţel, se căsătoresc pe 2 septembrie, la Snagov. Cununia civilă va fi oficiată pe un mic vapor, pe lac, iar cununia religioasă la Mănăstirea Snagov. Petrecerea, la care vor participa 300 de invitaţi, se va ţine de asemenea la Snagov, la Palatul Regal. Naşii celor doi sunt Mădălina şi Sebastian Ghiţă, patronul de la Asesoft Ploieşti.
Mireasa va îmbrăca o superbă rochie albă, încrustată cu cristale Svarowski şi perle, semnată de creatoarea de modă italiana Paola d’Onofrio. Ştim că o asemenea rochie valorează câteva mii de euro, însa cei doi miri au preferat sa treacă sub tăcere acest „amănunt“. In schimb, mirele va imbraca un smoching si, in functie de vrerea miresei, papion sau lavaliera, pentru ca ii sta bine cu ambele.
Printre nuntasi se vor numara, pe linga prietenii foarte apropiati si familie, colegi politicieni, printre care familia Tăriceanu, familia Voiculescu, familia Videanu, Victor Ponta, Nagy Zsolt, Daciana Sârbu şi alţii... Muzica va fi asigurata de Calin Geambasu, Pepe, Dinu Iancu Salajanu, sotii Nemes si Bogdan Bratu.'' scria revistavip.net în 2006.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…