Gabriel Oprea, delegat de Ponta să preia frâiele Guvernului pe durata campaniei electorale

Gabriel Oprea, delegat de Ponta să preia frâiele Guvernului pe durata campaniei electorale

„Vreau să vă spun tuturor prefecţilor, reprezentanţilor Poliţiei, Jandarmeriei, să vă faceţi datoria, să respectaţi legea. Dumneavoastră nu ţineţi cu nimeni în campania electorală, decât cu aplicarea legii, şi asiguraţi condiţiile normale într-o democraţie“, a spus Ponta, potrivit Mediafax.

Şeful Executivului a vorbit şi de organizarea alegerilor precedente, dorind să obţină acelaşi efect şi la alegerile europarlamentare din 25 mai. „Acest Guvern a organizat până acum două rânduri de alegeri şi le-a organizat impecabil, nimeni nu a putut să spună vreun moment că ceva nu a fost în regulă. La fel vreau să se întâmple şi cu alegerile pentru Parlamentul European, cu atât mai mult cu cât e un mesaj de civilizaţie şi de democraţie pe care România îl dă legat de capacitatea noastră de a organiza un scrutin electoral la nivel european“, a arătat Ponta.

Şeful Executivului a precizat că, în timpul campaniei electorale, vicepremierul Gabriel Oprea va asigura permanenţa la Guvern şi că acesta va avea mâine o conferinţă de pregătire a alegerilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”