Galeria brutelor UNPR: Vochițoiu, Nicolicea, Răducanu

Galeria brutelor UNPR: Vochițoiu, Nicolicea, Răducanu

Niște neanderthalieni s-au strecurat în politică și s-au aciuat la social-democrați. Pînă și PSD i-a dat afară din partid, dar i-a recuperat un alt creier mic producător de grimase mari, Gabriel Oprea de la UNPR. Care i-a făcut parlamentari, ba pe unul chiar ministru. 

Zilele astea, cînd majoritatea românilor își împart cu greu psihicul între durere, empatie și furie, neanderthalienii care s-au nimerit în Parlament au altă agendă: una dominată de cinism, aroganță și sictir macabru.

Primul s-a manifestat, încă de săptămîna trecută, deputatul UNPR Ion Răducanu. Atunci, șeful lui suprem avea pe conștiință numai un mort, polițistul Bogdan Gigină: “Si asta care a circulat era cu gandul la serviciu sau unde era cu gandul de a cazut in groapa? Dumneata poti sa cazi in groapa mergand cu masina pe strada? Poti sa cazi daca nu esti atent. (…) Toti murim mai devreme sau mai tarziu. Acuma cautam un tap ispasitor ca vrea cineva sa il elimine pe Oprea din lupta politica? Nu merge asa usor.” 

Duminică, la ora cînd peste 12.000 de români mărșăluiau în tăcere pentru comemorarea zecilor de morți de la “Colectiv”, Eugen Nicolicea (deputat și ministru UNPR) a glăsuit așa pentru Realitatea TV: “Românii au un spirit civic supradimensionat.”

Iar luni, senatorul UNPR Haralambie Vochițoiu a dat dovada că este doar un cretin sinistru care se amuză pe seama unei tragedii: “Piedone, care Piedone? A, actorul? Tocmai a implinit 86 de ani. Eu zic sa-i uram la multi ani pentru cei 86 de ani impliniti.” 

Mai pot cei trei neanderthalieni să facă politică? Mai pot nemernicii ăștia trei să reprezinte pe cineva cînd respectul lor față de viață nu este nici măcar un slogan? Mai poate un partid ca UNPR să facă parte din viața noastră publică?

Cătălin Prisăcariu



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu