GÂNDACII de sub Ponta fac BURTA MARE/Palada și-a TRAS APARTAMENT de 160 MP, la Romană, de la RA-APPS

GÂNDACII de sub Ponta fac BURTA MARE/Palada și-a TRAS APARTAMENT de 160 MP, la Romană, de la RA-APPS

Gândacii puhavi și cu gura mare ai lui Ponta, atârnători prin studiouri, unde plescăie rahat, și ornitorinci în călduri pe Facebook, prosperă în draci. Că tot au fost alegeri. Și s-au vânturat sume uriașe de bani. Scoși de la teșcherea de alde Ghiță, Vâlcov și alte lighioane penale. Unuia dintre cei mai indigești gândaci, Mirel Palada, tocmai i-a răsărit în declarația de avere un apartament de 160 mp. Din salariul de fătălău de la Guvern, probabil! Glumeam, oameni buni. Din salariu, Palada de-abia își plătește abonamentul la bazinul de lux unde face tumbe strengărești cu băieții...

In perioada 30 mai - 23 decembrie 2014, Palada a cumparat, impreuna cu sotia sa, un apartament in Bucuresti cu o suprafata de 160 mp, reiese din ultimele doua declaratii de avere. Acesta ar fi un imobil pe strada Mihai Eminescu, detinut de RA-APPS. Nu e clar cat a platit Mirel Palada pentru acest apartament si in ce conditii l-a cumparat (licitatie sau negociere directa). In acelasi imobil ar mai locui si Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, si procurorul general al Romaniei Tibriu Nitu, scrie EVZ. In plus, in blocul de pe Mihai Eminescu ar mai locui si presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, sustin mai multi locatari.

La o solicitare Hotnews cu privire la imobile vandute pe strada Mihai Eminescu in 2014, RA-APPS a transmis o lista cu 29 de imobile, precizand pentru fiecare adresa, suprafata utila si terenul aferent, etapa de vanzare (licitatie sau negociere), pretul de pornire al licitatiei si pretul de vanzare. In raspunsul RA-APPS se arata ca "numele persoanelor fizice sau juridice care au adjudecat imobilele mentionate in tabelul anexat nu pot fi facute publice facute publice fara acordul, in scris, al acestora".

Suma incasata de RA-APPS in anul 2014 pentru un apartament cu o suprafata utila de 143,31mp a fost de 149.000, iar pentru unul de 171 mp suma s-a rdicat la 166.000. 

Consilierul lui Victor Ponta mai detine impreuna cu sotia sa un apartament in Bucuresti cu o suprafata de 68 mp, achizitionat in 2002. In urma activitatii sale de la Secretariatul General al Guvernului, Palada, a castigat, in anul 2014, 18.326 RON. La aceasta suma se adauga 6.000 RON obtinuti de la CCSB (Compania de Cercetare Socilogica si Branding "Forum" SRL), societatea la care detine 750 de parti sociale in valoare totala de 7.500 de lei, si alti 113.274 RON castigati ca persoana fizica autorizata pentru prestarea de servicii de sondare a opiniei publice, se arata in ultimele declaratiile de avere si interese ale demnitarului.

Palada mai este asociat al firmelor SC Sociopol SRL, unde detine 19 parti sociale, SC Cercetare Consultanta Sociologica "Sociopol" SRL si SC Paltel Group SRL, firma cu sediul social in judetul Prahova, la care detine 10 parti sociale. Acesta este si actionar la SIF Moldova SA, detinand actiuni in valoare de 2959 RON, SIF Oltenia SA, detinand 1200 de actiuni care valoreaza 2199 RON, si societatea la IMOTRUST SA ARAD, cu 3000 de actiuni.

In septembrie 2014, Mirel Palada a fost inlocuit din functia de purtator de cuvant de catre Victor Ponta dupa ce a lansat un atac foarte dur pe Facebook la adresa jurnalistilor pe care i-a catalogat drept "anti-guvernamentali" si afirmand ca a "executat electric" cu placere un jurnalist, blocandu-l pe Facebook, pe motiv ca "facea clabuci cu spume la mine pe pagina".

"Cum apare cate un subiect politic care invartoseaza spiritul bejboinic in opinanti, de zici ca-i catastrofa si dezastru mondial, cum mai scot capul cate doi-trei-zece-douazeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiti de pe lista mea care isi fac seppuku comunicational si trantesc cu cuvintele anti-guvernamentale in balta propagandistica la mine pe wall. Si uite asa mai frigem niste purcelusi anti-guvernamentali la protap si le dam block si mai bem o bere in cinstea sufletelor raposatilor care nu mai este. In seara asta era unul care acum era reporter la Gandul, iar inainte fusese la Hotnews, si care facea clabuci cu spume la mine pe pagina. Ce placere sa-l execut electric! Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati" este mesajul integral care a dus la inlocuirea lui Palada din functie.

Apartamente RA-APPS str. Mihai EminescuBlocul de pe Mihai Eminescu Foto: Hotnews

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean