Gheorghe Ștefan, audiat la DNA în aceeaşi speţă cu Hrebenciuc

Gheorghe Ștefan, audiat la DNA în aceeaşi speţă cu Hrebenciuc

Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, va fi audiat de procurorii DNA în dosarul privind suspiciunile de corupție de la CNA. Este vorba despre același dosar în care a fost audiat și social-democratul Viorel Hrebenciuc. Potrivit unor surse, există suspiciuni  ca Viorel Hrebenciuc ar fi intervenit la membrii CNA pentru a asigura licențierea unui post de televiziune, in favoarea primarului Piatra Neamt Gheorghe Ştefan zis Pinalti.

“Televiziunea lui Pinalti”, aşa cum a numit-o presa, este Giga TV. Aceasta şi-ar fi pierdut licenţa de funcţionare, fiind îngropată în datorii. Însă în decembrie 2013 licenţa sa a fost reînnoită.

La audieri, este chemată, totodată, și Gabriela Trepcea, membru CNA, dar și alți angajați.

Viorel Hrebenciuc a precizat, în urma audierilor, că are calitate de martor în dosarul privind plângerea făcută de PPDD în cazul preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului, precizând că a dat o declaraţie în faţa anchetatorilor privind relaţia instituţională dintre Parlament şi CNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 Ucraina, atacată cu propriile rachete? În 1999, Ucraina a plătit gazul rusesc cu 600 rachete Kh-55

3 Cazul „shaorma cu de toate”

4 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

5 Andreea Esca, ravisantă la nunta lui Smiley și Ginei Pistol