Halatu', cât e halatu'?/Tăriceanu: Voi intra în turul doi alături de Ponta; Iohannis pierde teren

Halatu', cât e halatu'?/Tăriceanu: Voi intra în turul doi alături de Ponta; Iohannis pierde teren

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat la Președinție, și-a exprimat convingerea că va intra în turul doi al alegerilor alături de Victor Ponta, apreciind totodată că liderul PNL, Klaus Iohannis, pierde teren în rândul electoratului, întrucât ar face permanent "gafe".

"Victor Ponta e normal să fie pe prima poziție, pentru că el are un atu important, funcția de prim-ministru, vizibilitatea funcției, o serie de realizări care rezonează cu propriul electorat al Partidului Social Democrat", a declarat, luni, Tăriceanu la RFI.

În ceea ce-l privește pe Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că are "problema majoră" a incompatibilității sesizată de ANI.

"Iohannis sigur că are beneficiul unor structuri politice, care sunt în spatele lui, însă gafele pe care le face permanent, absența din dezbaterile publice, incapacitatea unui discurs propriu, în afară de ceea ce citește pe prompter, ajutat de domnul Blaga, îl fac să piardă teren, în afară de incertitudinile și îngrijorările pe care le creează în rândul electoratului propriu, scandalul al cărui actor este, mă refer la incompatibilitatea semnalată de Agenția Națională de Integritate. Acest lucru l-a făcut să scadă semnificativ în ultima perioada și este pe o tendință de scădere", a afirmat Tăriceanu.

El a spus că nu ia în calcul posibilitatea de a nu intra în turul doi, precizând că ar fi singura persoană din zona dreptei care îl poate învinge în alegeri pe premierul Victor Ponta. El a subliniat că se adresează unui public "cu totul și cu totul diferit" față de candidatul PSD, având totodată și o abordare "cu totul și cu totul diferită".


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...