Hellvig, șeful SRI, ÎNGROPAT de Mircea Roșca la pachet cu Adina Vălean/USL trăiește, dar TRĂIEȘTE la DNA!

Hellvig, șeful SRI, ÎNGROPAT de Mircea Roșca la pachet cu Adina Vălean/USL trăiește, dar TRĂIEȘTE la DNA!

Întâlnirea subită de la sediul Guvernului dintre șeful SRI, Eduard Hellvig, premierul României, Victor Ponta, și membrul Comisiei de Control al SRI, deputatul de Prahova obligat să se prezinte de două ori pe săptămână la poliție, Sebastian Ghiță, nu a fost întâmplătoare. Lumea uită de descinderile procurorilor DNA din Săptămâna Mare la Ploiești? Descinderi care au vizat sediile partidelor care au compus tristul USL? Din aceste sedii au fost ridicate documente care vizau cheltuieli de campanie și sume de bani provenite din sponsorizări.

De unul Mircea Roșca, deputat de Prahova și președinte al organizației județene vă mai aduceți aminte? El este acum cercetat sub control judiciar după ce luni bune a stat în arest la domiciliu. Încă de la debutul dosarului de corupție în care a fost acuzat acest extrem de apropiat personaj de binomul Antonescu-Hellvig care a condus PNL-ul din USL, au apărut pe diverse canale informații despre diversele sume de bani cu care Roșca a ajutat la campania electorală a soției fostului lider PNL retras subit, Crin Antonescu. Doamna Adina Vălean este acum europarlamentar. Și actualul șef al SRI a fost tot europarlamentar. Se pare că au avut un sponsor comun. Pe Mircea Roșca. Însă micuța problemă cu care se confruntă acum este faptul că banii generosului sponsor proveneau din trafic de influență și mită. Într-o deplină cârdășie PNL-PSD în Prahova.

Este copy-paste după cazul Bâgiu-Buzău....


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…