Hiena Mircea Badea, transformă TRAGEDIA din București ÎNTR-UN NOU PRILEJ DE PROPAGANDĂ JOSNICĂ

Hiena Mircea Badea, transformă TRAGEDIA din București ÎNTR-UN NOU PRILEJ DE PROPAGANDĂ JOSNICĂ

Greu de convins o hienă să tacă măcar atunci când tații, mamele și frații își plâng pierduții, răniții, ciobiții pe viață. Ea are program genetic să bolborosească cu botul în amestecul de venin cu scuipat ce-i definește destinul. Și mai e și imbecilă această hienă numită Mircea Badea, care, din când în când se repozează excitată cu mormanu' agonisit din mâncat rahat. El scrie pe blog dar îi critică pe cei care scriu pe Facebook!!! Și ce prilej mai nimerit să găsești decât o stare de emoție generală pentru a-ți plasa porția de propagandă pentru tremuricii anteniști?

"Un lucru e sigur in urma tragediei din mizeria aia de club: societatea romaneasca atat poate. Nimic mai mult. Doctorii si salvatorii au fost eroici dar nu pot fi miraculosi. Atatea spitale avem, atatia medici au mai ramas, atata infrastructura de interventie mai e. De ce? Pentru ca nici nu vrem altceva. Nu suntem interesati. 

Ne preocupa in exclusivitate feisbucul, serialele cu ghiorlani, emisiunile cu cantaciosi si bucatari, scandalurile intre manelisti si tute nespalate. Atat. Mestecam clisee inepte din sculare in culcare, ne izmenim ipocrit, cultivam o atmosfera tampa, de rumegatoare. Societatea noastra nu poate mai mult pentru ca nu vrea.

Abuzurile din justitie nu ne intereseaza, codul fiscal nu ne priveste, distrugerea totala a capitalului autohton ne bucura, statutul de colonie ne relaxeaza. In rest, da-i cu berica si cu manelica. Cu feisbuc si cu Leo. Cu bicla si centrul vechi. Nimic de substanta. Nicio rigoare. Trepanarea si iresponsabilitatea la rang de legi supreme. Dilaila eterna. De fapt, nu, nu eterna. Pana cand vine realitatea cu nota de plata: in general letala. 

Apropo de plata: suntem din ce in ce mai putini astia care platim taxe. Nici asta nu ne intereseaza. Lasa asa. Ne apara Arsenie Boca 2.0.

O sa crapam exact ca aia de pe Titanic: cretini, topaind, dand like. Icebergul vine sigur. E pe drum", a scris Badea pe mircea-badea.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Andreea Raicu a dat chiloțeii jos?

2 Așa o fi?

3 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?

4 Vouă a ce vă miroase? / Structura centrală a DNA a preluat abia după 7 ani un uriaș dosar de corupție din Sibiu!

5 Așa o fi?