Hop şi dobitocu'! A prins glas la RTV 500.000!

Victor Ponta a declarat duminică, la RTV 500.000, că doreşte să se facă dreptate până la capăt spunând că nu doar Elena Udrea şi Traian Băsescu sunt cei in privinţa carora ar trebui sa se faca dreptate. El a precizat ca sunt si multi altii, unii dintre ei fosti membri ai guvernului Boc, care ar fi putea fi la fel de vinovati ca Elena Udrea dar care acum se pregatesc de noi majoritati in Parlament, facand trimitere clara la PNL.

"Imi doresc sa se faca dreptate pana la capat, chiar daca mai tarziu. Sunt convins ca toti cei vinovati trebuie sa plateasca. Domnul Basescu si doamna Elena au fost varfurile, ca Elena si Nicolae Ceausescu. Dar nu sunt singurii. Vad ca mai sunt in continuare si unii dintre ei se pregatesc de noi majoritati si de venirea la guvernare.

Nu doar Traian Basescu a semnat. A semnat premierul, au semnat oameni care, v-am zis, se pregatesc sa preia guvernarea", a spus Victor Ponta la Romania TV 500.000.

O limbă la fraţii din servicii. O limbă, de slugă, şi la Iohannis

"Lucrurile mergeau rau cand nici eu nici serviciile nu mai aveam incredere in colaborarea cu presedintele Traian Basescu care facea campanie pentru Elena Udrea. Am prezentat o atmosfera din interiorul CSAT care a existat pe finalul mandatului lui Traian Basescu.

Din punctul meu de vedere, ultimele doua trei luni a existat aceasta neincredere si o lipsa de eficienta in colaborarea cu serviciile", a spus Ponta.

El a explicat la Romania TV 500.000 ca aceasta neincredere a serviciilor in Traian Basescu a venit un urma atacurilor sale la adresa serviciilor din dorinta de a o apara si a o promova pe Elena Udrea in campanie, in special dupa momentul filajului de la Paris.

Ponta a mai aratat ca lucrurile au intrat in normal o data cu venirea la Cotroceni a lui Klaus Iohannis.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar