Ilie Sârbu, gafă de dobitoc bătrân-VIDEO/ Întrebat ce câștigă cetățenii din suspendarea președintelui: „Nimic, aici nu e vorba de cetățeni”

Ilie Sârbu, gafă de dobitoc bătrân-VIDEO/ Întrebat ce câștigă cetățenii din suspendarea președintelui: „Nimic, aici nu e vorba de cetățeni”

Ilie Sârbu, întrebat ce câștigă cetățenii din suspendarea președintelui: „Nimic, aici nu e vorba de cetățeni”. A spus adevărul acest dobitoc bătrân. E vorba despre salvarea pielii. Despre punere botniţei la justiţie, despre acapararea puterii totale. Cetăţenii, cine sunt ăia?

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, recunoaşte că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu nu le foloseşte la nimic românilor. El spune însă că o decizie urmează să fie luată în conducerea PSD.
 
 Reporter: Ce câștigă un cetățean prin această nouă suspendare?

Ilie Sârbu: Nimic, nimic! Aici nu e vorba de cetățeni, aici e vorba de ambiția domnului Băsescu. Ce câștigă țara poate, că lucrurile ar intra în normalitate, că nu-și poate permite un președinte să încalce Constituția, dacă vrem să mai fim țară și stat democratic.

Reporter: Și banii care se duc în acest referendum de suspendare?

Ilie Sârbu: Nu știu ce bani se vor duce, fiindcă coicincide cu campania electorală.

Reporter: Nu sunt bani în plus?

Ilie Sârbu: S-ar putea să fie, dar nu sume mari, că tot se face o campanie.

Lunii, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, a inițiat strângerea de semnături pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu. Ar fi al treilea demers de acest gen îndreptat împotriva preşedintelui. Traian Băsescu s-a întors la Cotroceni, după prima sa suspendare, cea din 2007. Trei sferturi din cei care au mers atunci la referendum au votat împotriva demiterii.

A revenit în funcţie şi după suspendarea din 2012, însă atunci au fost aproape şapte milioane şi jumătate de voturi în favoarea demiterii sale.

În ambele situaţii, referendumurile au fost invalidate de Curtea Constituţională, pentru că la urne au mers mai puţin de 50% plus unu dintre românii cu drept de vot.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

3 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS