În Moldova se fac liste cu alegătorii care votează cu Ponta pentru a fi transportaţi gratuit la secţiile de votare

În Moldova se fac liste cu alegătorii care votează cu Ponta pentru a fi transportaţi gratuit la secţiile de votare

Ziarista Lina Vdovii a postat pe contul ei de Facebook o fotografie in care alegatorii din Republica Moldova sunt indemnati sa voteze cu Victor Ponta si sunt informati ca li se pune la dispozitie transportul pana la sectie tur-retur, gratuit.

"Ma opresc sa fac aceasta poza. Wow, Victor Ponta in Straseni! Uite-l, zambeste pe strada mea, vorbeste cu cetatenii romani rataciti pe aceste meleaguri. Nu reusesc sa-l incadrez gospodareste, ca iese o vanzatoare dintr-un magazin -femeie de treaba, de altfel, o cunosc, dar nu ma recunoaste ea pe mine - si ma invita inauntru. 'Nu-i face poze, mai bine intra sa-ti spun ceva. Ai cetatenie? Vino sa te pun pe lista, te duce autocarul pana la Calarasi, ai transportu' gratuit! Vino sa fii prima!' Pfiuu! Deci a ajuns autocaru' si in Moldova mea! O fi unul din alea 'scolare', trimise de PSD in Chisinau la inceputul lui octombrie. Nu, multumesc, Victore, dar eu ma duc si pe jos la vot, daca trebuie", explica ziarista, pe Facebook.

Iata ce scrie pe afis:

"Stimati cetateni

Daca detineti cetatenia romana, va invitam pe data de 16.11.2014 sa participati la scrutinul 2 pentru alegerea presedintelui Romaniei pentru al (sic!, n.r.) sustine pe candidatul Victor Ponta.

Va fi organizat transportul tur retur la sectia de votare Calaras

Pentru informatii si alcatuirea listei va rog sa va adresati la vanzatoarea magazinului de rechizite (...)".


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /