Încă TREI români reținuți vineri în Ungaria pentru trafic de persoane/TOTALUL românilor REȚINUȚI a ajuns la 26

Încă TREI români reținuți vineri în Ungaria pentru trafic de persoane/TOTALUL românilor REȚINUȚI a ajuns la 26

Trei români au fost reținuți vineri în Ungaria pentru suspiciunea de trafic de persoane, aceștia aflându-se în arestul Poliției din Budapesta, informează Ministerul român al Afacerilor Externe.

"Ambasada României la Budapesta a fost informată astăzi, 30 august  2015, de Poliția din Budapesta că trei cetățeni români au fost reținuți pentru suspiciunea de trafic de persoane, la data de 29 august 2015. Cei trei cetățeni români au fost audiați la data de 29 august 2015 și se află în arestul Poliției din Budapesta", se arată într-un comunicat de presă al MAE transmis, duminică, AGERPRES.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, din data de 26 august, în Ungaria au fost reținuți 26 de cetățeni români pentru trafic de persoane. Până în acest moment niciunul dintre aceștia nu a solicitat asistență consulară.

Ambasada României la Budapesta menține legătura cu autoritățile ungare în cazurile cetățenilor români reținuți în Ungaria pentru trafic de persoane. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”