INCENDIAR/Ce le-a spus Abraham lui Gâdea și Ponta despre BANII lui Băsescu pentru MOȘIA Nana

Comisarul.ro a intrat în posesia unei informații incredibile. Amănunte din această poveste au fost relatate chiar și de protagonistul principal, Traian Băsescu, la o întâlnire de taină cu principalii colaboratori. Detaliie sunt stupefiante. Și arată ce este Parlamentul României. Un instrument ordinar în mâinile Clanului Ponta-Sârbu. Iar dacă în cazul Marțea Neagră, despre care noi am adus dovezi că ordinul a fost dat direct de Ponta și implementat prin intermediul deputatului Florin Iordache, niciun procuror nu s-a încumetat să demareze niște audieri, tragem speranța că în acest caz poate că se va mișca ceva.

Ce i-a spus Pavel Abraham lui Mihai Gâdea

Fostul milițian Pavel Abraham, colportând niște informații din mediul infracțional al Clanului Bercea, despre care a avut o discuție și cu Radu Tudor care a spus, la rându-i, misterios, că a auzit și el ceva, a crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior. 

Abraham a fost convins că o parte din banii pe care Bercea și neamul susțin că au fost luați de Mircea Băsescu au ajuns și la Traian Băsescu. Dar asta nu este nimic. Teoria este susținută în continuare de tot aparatul de la Antena3.

Milițianul a crezut până în pânzele albe că banii primiți de Traian Băsescu au fost spălați de acesta odată cu achiziționarea terenului de la Nana prin creditul de la CEC Bank. Ce alte surse în afară de țiganii din Drăgănești-Olt, cunoscuți la nivel național pentru cinste și onestitate lor, o mai fi avut Abraham de a stârnit o asemenea isterie? Sau a fost doar nemernicia crasă a lui Ponta?

Cert este că Pavel Abraham s-a întâlnit cu Mihai Gâdea și l-a convins să-l abordeze pe Ponta pentru a-l convinge să pună presiune. Să se ajungă la un dosar. Pentru că dacă se ajunge la un dosar oamenii încep să vorbească.

Așa s-a declanșat CACEALMAUA Nana. Cu procurori, cu oameni puși pe drumuri. 

Iar, în cele din urmă, Băsescu a ajuns pe mâna Parchetului. Dar acuzat că a calomniat-o pe pura și virgina Gabriela Firea. Un simbol al bunului-simț și al familismului din România.

Și acum o întrebare care, dacă nu devine o prostie, înseamnă Băsescu după gratii: Dacă javra de milițian a avut dreptate?


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

3 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

4 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: Chirica Daniel Claudiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion