INCENDIAR/Ce le-a spus Abraham lui Gâdea și Ponta despre BANII lui Băsescu pentru MOȘIA Nana

INCENDIAR/Ce le-a spus Abraham lui Gâdea și Ponta despre BANII lui Băsescu pentru MOȘIA Nana

Comisarul.ro a intrat în posesia unei informații incredibile. Amănunte din această poveste au fost relatate chiar și de protagonistul principal, Traian Băsescu, la o întâlnire de taină cu principalii colaboratori. Detaliie sunt stupefiante. Și arată ce este Parlamentul României. Un instrument ordinar în mâinile Clanului Ponta-Sârbu. Iar dacă în cazul Marțea Neagră, despre care noi am adus dovezi că ordinul a fost dat direct de Ponta și implementat prin intermediul deputatului Florin Iordache, niciun procuror nu s-a încumetat să demareze niște audieri, tragem speranța că în acest caz poate că se va mișca ceva.

Ce i-a spus Pavel Abraham lui Mihai Gâdea

Fostul milițian Pavel Abraham, colportând niște informații din mediul infracțional al Clanului Bercea, despre care a avut o discuție și cu Radu Tudor care a spus, la rându-i, misterios, că a auzit și el ceva, a crezut că l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior. 

Abraham a fost convins că o parte din banii pe care Bercea și neamul susțin că au fost luați de Mircea Băsescu au ajuns și la Traian Băsescu. Dar asta nu este nimic. Teoria este susținută în continuare de tot aparatul de la Antena3.

Milițianul a crezut până în pânzele albe că banii primiți de Traian Băsescu au fost spălați de acesta odată cu achiziționarea terenului de la Nana prin creditul de la CEC Bank. Ce alte surse în afară de țiganii din Drăgănești-Olt, cunoscuți la nivel național pentru cinste și onestitate lor, o mai fi avut Abraham de a stârnit o asemenea isterie? Sau a fost doar nemernicia crasă a lui Ponta?

Cert este că Pavel Abraham s-a întâlnit cu Mihai Gâdea și l-a convins să-l abordeze pe Ponta pentru a-l convinge să pună presiune. Să se ajungă la un dosar. Pentru că dacă se ajunge la un dosar oamenii încep să vorbească.

Așa s-a declanșat CACEALMAUA Nana. Cu procurori, cu oameni puși pe drumuri. 

Iar, în cele din urmă, Băsescu a ajuns pe mâna Parchetului. Dar acuzat că a calomniat-o pe pura și virgina Gabriela Firea. Un simbol al bunului-simț și al familismului din România.

Și acum o întrebare care, dacă nu devine o prostie, înseamnă Băsescu după gratii: Dacă javra de milițian a avut dreptate?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…