INCENDIAR/Cine a POZAT-O pe Udrea? Un fost ofițer DIE/SIE, coleg cu Voiculescu și Meleșcanu!

INCENDIAR/Cine a POZAT-O pe Udrea? Un fost ofițer DIE/SIE, coleg cu Voiculescu și Meleșcanu!

Așa, ușor, câte unul, câte doi, din bălegarul tranziției, în urma anchetelor DNA, ies la iveală nasicornii SISTEMULUI. Până la cuibul de rădaște mai e un hop... Un asemenea nasicorn, cu legături directe către o rădașcă a apărut din bălegarul româno-francez Apa Nova-Veolia. El se numește Teodor Sterian. Și, pe surse, s-a aflat că împreună cu grupul de nasicorni de la Can-Can/Buzăianu a participat la efectuarea ședinței foto involuntare de la Paris. Care le-a făcut și mai vedete pe artistele șpăgii Alina și Lenuța. Dar și pe roaba lor turnătoare, Ana Maria.

Ca să n-o mai lungim, acest Teodor Sterian este un fost maior DIE devenit spion democrat în SIE. Sursele noastre spun că nasicornul a făcut parte din grupul de lucru al spionului Dan Voiculescu și după aceea a lucrat în anturajul altui spion, Teodor Meleșcanu. Mai mult, înainte de 89 Sterian era superior în grad lui Voiculescu. Iar după, a ajuns să lucreze pentru el. Ce nimereală, nu-i așa? 

Legătura dintre Paris și omul care se ocupa cu spionarea angajaților Veolia/Apa Nova este acum clară. Probabil că francezii au la firma mamă nasicorni autohtoni, pensionari din serviciile lor. Astfel lucrarea-i gata, cum ar zice Eminescu...



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...