Începe punerea batistei pe ţambal/Iohannis anunță că l-a invitat pe Ponta la o întâlnire, luni, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni

Începe punerea batistei pe ţambal/Iohannis anunță că l-a invitat pe Ponta la o întâlnire, luni, la ora 12,00, la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis anunță că l-a invitat, pentru luni, la ora 12,00, pe premierul Victor Ponta la o întâlnire pentru a discuta, printre altele, "perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern".

"L-am invitat mâine, 22 decembrie, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care vom discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern. Întâlnirea va avea loc la ora 12,00", a precizat, duminică seara, șeful statului, într-o postare pe pagina sa de Facebook .

Președintele Klaus Iohannis a preluat duminică mandatul prezidențial de la Traian Băsescu, în cadrul unor ceremonii care s-au desfășurat în Parlament și apoi la Palatul Cotroceni.

AGERPRES

[ View the story "Klaus Iohannis — jurământul de învestitură și preluarea mandatului de ?ef al statului" on Storify ]


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”