Începe TOCAREA la Băsescu şi DNA/Antena 3 l-a ÎNVIAT pe Bercea

Începe TOCAREA la Băsescu şi DNA/Antena 3 l-a ÎNVIAT pe Bercea

Antena3 îl reînvie pe Bercea Mondial şi-l asmute asupra lui Băsescu. În ceea ce pare a fi un plan bine pus la punct. Care include şi răspândirea de ştiri pe surse, a se citi Parchetul General condus de prietenul antenelor, slugoiul PSD Tiberiu Niţu, despre aşa-zisele zeci de dosare ale fostului preşedinte.

Doar pentru uzul Antena 3, Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a declarat, marți dimineață, că a sesizat, prin telefon, procurorii DNA- Serviciul teritorial Pitești, cu privire la mai multe persoane. 

 Declaraţiile lui Bercea Mondial au fost făcute înainte să intre în sala de judecată de la Curtea de Apel Argeş. Bercea Mondial acuză procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) că nu vor să audă şi să ancheteze informaţiile compromiţătoare pe care el le deţine despre fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, potrivit Antena 3. 

 Bercea susţine că i-ar fi sesizat pe procurorii DNA Piteşti prin telefon şi le-a spus că vrea să facă plângeri împotriva mai multor persoane.

În mod normal, DNA ar fi trebuit să trimită o citaţie, pentru ca Bercea Mondial să fie dus în faţa procurorilor. El susţine că nu s-a întâmplat şi, astfel, n-a putut să facă plângerile. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

2 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

3 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...