Incidente la Congresul PSD. Victor Ponta, întâmpinat cu proteste la Alba Iulia : ”Alba este țara moților nu a hoților/ FOTO/ViDEO

Incidente la Congresul PSD. Victor Ponta, întâmpinat cu proteste la Alba Iulia : ”Alba este țara moților nu a hoților/ FOTO/ViDEO


Protest la Alba Iulia, unde peste câteva ore are loc congresul PSD la care va fi oficializată candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie.
 
 Aproape 100 de oameni s-au adunat în faţa Hotelului Mercur, acolo unde Victor Ponta este asteptat sa fie ales candidat al partidului la alegerile prezidentiale.. N-au venit cu mâinile goale, ci au adus o barcă şi floricele de porumb, aluzie la declaraţia premierului că va urmări primul tur al prezidenţialelor la televizot, cu o pungă de floricele în mână.

Oamenii au scandat: „Aveți grijă, oameni buni, Ponta fură alegerile!”, ”Alba este țara moților nu a hoților”„Hai, Ponta, să îţi dăm popcorn” sau „Hai să îţi dăm barcă să te plimbi pe străzile ţării”.

Barca pneumatica de culoare galbena a fost agatata de un pod de cale ferata, astfel incat sa se vada din sala de Congres a PSD.

Pe barca au fost lipite mesaje precum “Avem teza de doctorat si noi nu am plagiat. Tu, Ponta?” si “Tu ce faci, Fă Doina, aicea?”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…