INCREDIBIL! Ponta a DEMISIONAT chiar de ZIUA lui Traian Băsescu. "E un cadou pentru ţară. Mă bucur că a coincis cu ziua mea!"

INCREDIBIL! Ponta a DEMISIONAT chiar de ZIUA lui Traian Băsescu. "E un cadou pentru ţară. Mă bucur că a coincis cu ziua mea!"

Cadou inedit pentru Traian Băsescu, la aniversarea a 64 de ani. Victor Ponta și Guvernul României au demisionat, miercuri, chiar de ziua fostului președinte.

"Demisia lui Victor Ponta de la Palatul Victoria și a Guvernului României este un cadou pentru țară. Mă bucur că a coincis cu ziua mea", a declarat Traian Băsescu pentru Știrile B1 TV.

"A făcut ce trebuia. Ponta nu a avut altă soluție și și-a depus mandatul. Așa se face. Când a demisionat premierul, tot cabinetul se schimbă. (...) Având în vedere deserviciile de imagine cu plagiatul, trimiterea în judecată, trebuia să demisioneze de mult. A întârziat foarte mult. Motivația demisiei nu e istoria, ci prezentul, creșterea tensiunii sociale", a adăugat fostul șef al statului.

Premierul Victor Ponta a anunţat într-o declaraţie făcută la Guvern că îşi depune mandatul, după ce, în seara de marți, zeci de mii de oameni au cerut în stradă demisiile lui Ponta, Gabriel Oprea și Cristian Popescu Piedone.

"Îmi depun mandatul de prim-ministru împreună cu tot guvernul României. În anii în care am făcut politică am rezistat împotriva politicienilor, dar nu mă lupt cu oamenii", a declarat Victor Ponta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /