INCREDIBIL/Niţu-PSD nu se DEZMINTE/Procurorul-general a ţinut ASCUNSĂ cererea DNA până le-a DEMISIONAT.....

INCREDIBIL/Niţu-PSD nu se DEZMINTE/Procurorul-general a ţinut ASCUNSĂ cererea DNA până le-a DEMISIONAT.....

Amănunte incredibile apar după ce .... de Toni Greblă şi-a dat, în sfârşit, demisia. Alt..., Tiberiu Niţu, care de această dată confirmă pe faţă că este procurorul-general-PSD al României, a ţinut ascunsă cererea DNA de arestare a fostului judecător CCR. Cererea a fost trimisă către Ministerul Public încă de ieri dimineaţa. Însă... de Niţu n-a trimis mai departe către Senat solicitarea DNA. .... de Niţu, ca orice pesedist care îşi ajută confratele corupt aflat la greu, a trimis de-abia miercuri la Senat documentul, la scurt timp după ce ... de Greblă şi-a înregistrat demisia. Incredibil!

Iată cum este prezentată această ştire pe un site pesedist care trăieşte însă din bani penelişti, ştiripesurse.ro

Procurorul general, gest de curtoazie faţă de Toni Greblă
Florin Pușcaș, Redactor  
15:43

DNA a cerut marţi încuviinţarea arestării judecătorului CCR Toni Greblă. Potrivit legii, cererea a mers la Parchetul General, care trebuia să o trimită la Senat, camera parlamentară care l-a propus pe Greblă la CCR.

Deşi în celelalte cazuri Parchetul General s-a mişcat repede şi a expediat cererile către Parlament, în cazul lui Toni Greblă s-a procedat diferit. Abia la mai bine de 24 de ore după formularea cererii DNA, procurorul general a anunţat că a trimis cererea la Senat. Anunţul a venit însă la 10 minute după comunicatul CCR care anunţa demisia lui Greblă din funcţia de judecător constituţional. Astfel, Senatul nu mai trebuie să încuviinţeze arestarea, iar lui Toni Greblă i s-a oferit posibilitatea să iasă mai demn din scenă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

2 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

3 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!