INCREDIBIL/SRI a realizat un film în care arată că este CONTINUATORUL Securităţii/Evenimentul a fost marcat cu prezenţa gen. Iulian Vlad iar Coldea se LAUDĂ cu NERUŞINARE

Pe 18 decembrie, când preşedintele Iohannis se afla la Timişoara şi omagia eroismul şi martiriul deschizătorilor de drum ai Revoluţiei Române, la sediul SRI din Bucureşti se lansa un filmuleţ care lăuda eroismul fostei Securităţi şi al actualului serviciu secret în lupta antiteroristă. Pentru ca lucrurile să fie foarte clare despre ce era vorba în propoziţie, la manifestare a fost invitat şi fostul şef al Securităţii ceauşiste, generalul Iulian Vlad. Cu o ,,modestie'' specifică noilor specimene care au invadat spaţiul public în ultimii 25 de ani, actualul şef interimar al SRI, Florian Coldea, se laudă în film cu actele de eroism de care a dat dovadă la eliberarea jurnaliştilor răpiţi în Irak.

Filmuleţul în care Securitatea de pe vremuri este lăudată pentru lupta antiteroristă, lucru de care Maior şi Coldea, cot la cot cu generalul Vlad, se declarau foarte mândri.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar