Infractorii Mazăre şi Constantinescu şi-au făcut ordine în societăţi

Infractorii Mazăre şi Constantinescu şi-au făcut ordine în societăţi

După ce Nicuşor Constantinescu a mai împărţit pe la copii şi nevastă din bunuri, conform declaraţiei de avere publicată săptămâna trecută, din publicare declaraţiei lui Radu Mazăre reiese că cei doi şi-au pus ordine şi în societăţile la care sunt acţionari.

Aşa s-au născut 3 societăţi noi, rezultate din divizarea unor societăţi mai vechi, fondate tot de cei doi. Aşa se face că, în aceeaşi, 21 august 2013, au apărut pe cerul din ce în ce mai cenuşiu al viitorului celor doi, trei lanterne care să mai favă un pic de lumină.

Este vorba de SC Alliance Qwest Company SRL, Eurosantis Com Invest SA şi Silk Estate SA.

SC Alliance Qwest Company SRL

Înregistrată la Registrul Comerţului în luna august a anului trecut, SC Alliance Qwest Company SRL provine din divizare parţială. Acţionar în firmă este KLD Services SRL, în calitate de fondator. Persoanele fizice care deţin acţiuni în această societate sunt Nicuşor Constantinescu (fondator), preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, care deţine 19.450 de lei, având o cotă de participare de 7,84%, Nelu Mirea, care deţine 23.06% din acţiuni, George Secărea – 22.8% şi Radu Mazăre – 7.83%. O cotă de 7.06% este deţinută şi de alţi acţionari. Administratorul firmei este Septimiu Manual-Răduca, al cărui mandat expiră în august 2017. Firma are ca domeniu principal de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Eurosantis Com Invest SA
Eurosantis Com Invest SA provine, de asemenea, din divizare parţială şi a fost înregistrată pe data de 21 august 2013. Acţionari persoane juridice în firmă sunt SC KLD Services SRL (fondator) şi Eurosantis SRL (fondator). Acţionari persoane fizice sunt, aşa cum reiese din datele disponibile pe Registrul Comerţului, Radu Mazăre (fondator) şi Nicuşor Constantinescu (fondator). În firmă există, de asemenea, „asociaţi listă“. Administratorul Eurosantis Com Invest SA este Ionel Căpraru. Ca şi firma precedentă, Eurosantis Com Invest SA are ca domeniu de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Silk Estate SA
 Curios, şi Silk Estate SA a fost înfiinţată tot pe data de 21 august 2013 şi provine tot din divizare parţială. Acţionari persoane juridice sunt aceleaşi KLD Services SRL şi Eurosantis SRL. Acţionari persoane fizice sunt George Secărea, Nelu Mirea, Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre. Şi în această societate există „asociaţi listă“. Administratorul societăţii este Marius Petre Săvulescu. Firma are ca activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. „Text suplimentar activitate principală: excepţie leasing“, se menţionează în Registrul Comerţului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia