ÎNTÂLNIRE Iohannis-Oprea la Cotroceni

ÎNTÂLNIRE Iohannis-Oprea la Cotroceni

Vicepremierul Gabriel Oprea, liderul UNPR se afla la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Klaus Iohannis, informeaza Digi24, care citeaza surse informate.

Discutiile sunt pe tema Codului Fiscal, retrimis de seful statului Parlamentului, care il va dezbate din nou in sedinta extraordinara.

Klaus Iohannis ar fi avut in ultimele zile discutii pe marginea Codului Fiscal cu consilierii sai si cu cativa ministri, mai spun sursele citate.

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a declarat marti ca UNPR va vota noul Cod Fiscal "asa cum stabilim in coalitia de guvernare".

Oprea, care este si vicepremier in Guvernul Ponta, a anuntat ca UNPR va participa la negocierile dintre partide pe tema Codului Fiscal, negocieri ce vor avea loc joi, 20 august.

Pe 24 august va fi convocat Parlamentul Romaniei in sesiune extraordinara pentru a vota din nou Codul Fiscal retrimis de presedinte. Klaus Iohannis a refuzat adoptarea Codului Fiscal pe motiv ca relaxarea fiscala introdusa de noul Cod ar periclita echilibrele macroeconomice si nu ar fi sustenabile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale