INTOXICARE PREVENTIVĂ/Radu Tudor: DNA are ordin să ''CUREȚE'' Antena 3 și Realitatea TV

INTOXICARE PREVENTIVĂ/Radu Tudor: DNA are ordin să ''CUREȚE'' Antena 3 și Realitatea TV

Un model de intoxicare preventivă. Profitând că a rămas singur la butoanele Latrinei, scârcoiacul lătrător Radu Tudor publică, pe blogul personal, o informație oferită de site-ul antenist Lumea Justiției. Conform acestei informații, surse judiciare susțin că procurorii DNA vor începe ofensiva împotriva moderatorilor de la Antena 3 și Realitatea TV.

“Surse bine informate vorbesc de faptul ca la varful DNA s-a dat ordin sa fie “facuti” o serie de lideri de opinie care apar zi de zi la televizor si critica abuzurile necontenite ale DNA. Sunt vizati moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV, dar si anumiti invitati ai acestora. De operatiune s-ar ocupa Sectia a II-a condusa de Claudiu Dumitrescu impreuna cu Serviciul Tehnic condus de Horatius Baias. Operatiunea este parte a programului dement al DNA de a inchide gura tuturor celor care demasca activitatile abuzive si de politie politica, ea fiind urmare a unor operatiuni similiare contra unor politicieni, magistrati si guvernanti. Baietii astia isi inchipuie ca pot inchide gura intregii tari!”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

Noi spunem doar atât: dacă ar vrea, Vâlcov l-ar putea îngropa pe Mihai Gâdea. Și, dacă tot veni vorba despre acest flocan năsărâmb numit Radu Tudor, punem și noi o întrebare: el de ce nu primește viză de America?

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

2 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

3 VIDEO Priviți, exod în masă la Paris! Parizienii părăsesc orașul înainte ca acesta să fie închis

4 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente

5 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…