Ioana Petrescu este pila Danei Năstase/EXCLUSIV

Ioana Petrescu este pila Danei Năstase/EXCLUSIV

Surse bine informate ne-au comunicat că Ioana Petrescu, pe care noi am botezat-o Proasta lu' Ponta, a fost numită în Guvern la recomandarea Danei Năstase. Mai întâi, în postura de consilieră. Şi, când s-a ivit ocazia, ministru plin. Dealtfel, minciuna că Proasta l-a cunoscut pe Ponta în SUA, la o întâlnire tehnică, de lucru, are picioare scurte. Sursele noastre spun că Ponta ştia, încă de la plecarea din ţară cine este Ioana Petrescu, fiindu-i recomandată spre studiu şi ajutor de madam Năstase. Care i-a descris-o în culori foarte sugestive. Şi ea ştia că va sosi Ponta. ,,L-am cunoscut pe domnul Ponta în Washington, în 2012, în cadrul unei întâlniri cu economişti de la American Entreprise Institute unde eu lucram. De atunci am rămas în relaţii de colaborare, chiar dacă multe fraze ale mele începeau cu: «Ştiu că nu o să vă placă asta, dar trebuie să vă spun că... ». Am ţinut aşadar apoi legătura, mai dădeam ceva sfaturi, fără să fiu plătită, dar realizam că nu e posibil să fac lucrurile pe întreg, de la distanţă. Chiar în decembrie 2012, după alegeri, venită în ţară, m-am plimbat pe lângă Palatul Victoria, cu o cafea în mână şi mă gândeam: Washington sau Palatul Victoria, neştiind dacă să-l caut sau nu pe premier... Nu m-am decis până în iunie, când ştiam clar că vreau să fiu consilier de stat''. 

Fata asta de securist ne minte la fel ca cel care a luat-o sub aripă. În faţa televizoarelor, ne este prezentată ca un fel de speranţă a Americii, venită în România temporar. În realitate, harvardeza cam şoma prin State. Iar prin România cumpăra usturoi, de milă. Cine dracu se plimbă pe lângă sediul Guvernui, cu o cafea în mână şi nu este decis dacă să fie consilier de stat sau ministru?

Ori unul plecat cu pluta, ori cineva care a discutat clar cu cel care are decizia aceste variante. Alte opţiuni nu sunt.

Sursele noastre spun că în curând vor apărea dovezi care fac legătura între Dana Năstase, Remus Truică şi contractul INTRALOT-Loteria Română. Despre cum s-a sucit, peste noapte, Victor Ponta, în legătură cu acest contract, trecând de la înfierare la prelungirea lui.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/senza%C5%A2ional/proasta-lu-ponta-fata-unui-fost-securi_178942.html


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale