Iohannis a aprins o lumânare la Colectiv. Pe ea scria cumva VOTAȚI Bușoi?

Iohannis a aprins o lumânare la Colectiv. Pe ea scria cumva VOTAȚI Bușoi?

La împlinirea a 40 de zile de la incendiul din clubul Colectiv, care a dus la moartea a 60 de persoane, preşedintele Klaus Iohannis a vizitat din nou locul tragediei. Şeful statului a aprins o lumânare şi s-a recules pentru câteva secunde în faţa fostului club. S-o fi uitat cineva să vadă dacă nu cumva pe lumânare scria deja Votați Bușoi? Dați dovadă de consecvență, domnule președinte!

Vă reamintim că marți, cei doi, Iohannis și Bușoi, au fost vazuti in zona Filaret - Rahova. Intrebat de ziaristi de ce este alaturi de Cristian Busoi, Klaus Iohannis raspuns, ca de obicei, din alt film: "L-am invitat sa ma insoteasca".

Și noi, ce proști, am crezut că mai în mocirlă ca-n poza de mai jos nu poate coborî un președinte...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean